Okyanusun ortasında bir başına!
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Aralık 30 2020
Paylaş
X Post
Avustralya'nın Queensland açıklarında yatından düşen 64 yaşındaki David Simpson, okyanustaki fenerli şamandıraya tırmanarak hayatta kalmayı başardı.
Avustralya acil durum servisleri, karaya vurmuş bir yat görünce denizde mahsur kalan adamı aramaya başladı. Yapılan açıklamaya göre yat bulunduğunda hâlâ motoru çalışıyordu ve içinde bir köpek ile telefon bulundu.
Tecrübeli bir denizci olan David Simpson, Channel Nine'a verdiği mülakatta büyük bir dalganın yatına çarptığını ve okyanusa düştüğünü söyledi.

Yaklaşık 30 kişinin katıldığı arama çalışmalarının sonucunda 64 yaşındaki Simpson bir fenerli şamandıraya tutunmuş halde bulundu.
Simpson'ın yatının yerel saatle 16:00 sularında karaya vurduğu, kendisinin ise 19:00 sularında bulunduğu ifade edildi.
T24'ün haberine göre yetkililer, Simpson'ın sadece hafif yaralar aldığını ve ciddi bir durumu olmadığını ifade etti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Bakan açıkladı: Okul güvenliği bekçi ve koruculara emanet edilecek!2.Uzakdoğu devinin altın ve gümüş toplaması neyin habercisi?3.Romanya’da koalisyonun en büyük partisi hükümetten çekildi4.İşte 2 yılda CHP'li seçilmiş belediye başkanlarına yapılan operasyonlar ve tutuklamalar!5.AB'den Ukrayna'ya can suyu!
6.İsrail'e ağır suçlama: savaş suçlarını gizlemek için kasıtlı olarak gazetecileri hedef alıyor7.Erdoğan, ”Özgür Özel” sorusuna tepki gösterdi: ”Böyle soru sorulur mu?”8.Avrupa Konseyi’nde Türkiye’ye Yönelik Yeni Yargı Tartışması: Hakim ve Savcılara Yaptırım Çağrısı9.”Millet dik durmamızı bekliyor”: Özgür Özel resepsiyonda Erdoğan ile tokalaşmadı!10.Derbinin hakemi belli oldu: Galatasaray TFF ile tüm ipleri kopardı

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

CUMA KARAMAN

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER










