Öldürülen iş adamı Özsoy, toprağa verildi


Dün Çamlıca'daki şirket binasında silahlı saldırıya uğrayan iş adamı Raret Özsoy, son yolculuğuna uğurlandı. Özsoy'un cenazesi Ataşehir Mimar Sinan Camii'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazından sonra Kanlıca Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Rafet Özsoy'un cenaze namazına eşi Sevim Özsoy, kızı Bilge, oğlu Can Özsoy ile yakınları, sevenleri ve iş dünyasından isimler katıldı. Cami avlusunda gözyaşları arasında taziyeleri kabul eden aile açıklama yapmadı. Helallik alındıktan sonra cenaze namazı kılındı. Namaz sırasında tabut üzerine bırakılan kırmızı gül ise dikkat çekti. Daha sonra omuzlara alınan cenaze araca konularak Kanlıca Mezarlığı'na götürülerek defnedildi.

ŞİRKET AVUKATI: ALACAKLI OLAN BİZİZ

Öte yandan emniyetteki ifadesinde alacağını tahsil edemediği için Rafet Özsoy'u vurduğunu söyleyen zanlı Necati Y.'nin doğru söylemediği iddia edildi. Cami avlusunda Özsoy Şirketler Gurubu adına açıklama yapan avukatı Süha Fazlı Erik, cinayetin pilanlı işlendiğini, dün şirkete gelen 5 kişinin daha önce de keşif amacıyla geldiğini söyledi. İnşaat işlerinde her zaman anlaşmazlıkların yaşanabileceğini de ifade eden avukat Süha Fazlı Erik, "Bu taşeronla aramızda hesap kitap uyuşmazlığı vardı. Bizim öğrendiğimize göre bir uzlaşmaya varılmış. Rafet Bey'in vurulduğu gün olmuş uzlaşma. Rafet Bey kendilerine çay servisi yaparken zanlılardan bir tanesi sigara içme bahanesiyle balkona çıkıyor. Rafet Bey'i sırtından vuruyor. Yere düştükten sonra yine ateş etmeye devam ediyor. Kabul edilmiş bir borcumuz. Bizim işlerimizde ihtilaflı rakamlar her zaman olur. Sahada başka bir rakam çıkar, projede başka bir rakam çıkar. Her zaman projelerle bir birine uymaz. Varsa bir iddianız gider davanızı açarsınız. Malımızla mülkümüzle ortada olan bir şirketiz. Bizim muhasebe kayıtlarımıza göre 156 bin lira bize borçları var. Çünkü avansla çalışmışız. Paramız yok demişler biz ödeme yapmışız. Fakat daha sonra yaptıkları hakedişler avansları karşılamamış. Poliste bahsettikleri 2 milyon 700 bin liralık bir rakam Özsoy Gurubu için hikaye bir rakam. Bizim aylık ciromuz 40 milyon liradır." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Öldürülen iş adamı Özsoy, toprağa verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER