Öldürülen TRT sanatçısının babası: Üst ceza verilmezse kendimi yakacağım


TRT Sanatçısı Hatice Süleymanoğlu'nun 17 Eylül 2014'te bir parkta öldürülmesine ilişkin davanın görülmesine devam edildi. Hatice Süleymanoğlu'nun babası Dilaver Süleymanoğlu, sanığa en üst cezanın verilmemesi halinde kendini yakacağını söyledi.

Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanık Orhan Munis, Munis'in avukatı, Hatice Süleymanoğlu'nun ailesi ve ailenin avukatları katıldı. Ailenin avukatlarından Döndü Ceren Şimşek, Hatice Süleymanoğlu ve sanık Orhan Munis arasında olaydan yaklaşık 1 saat önce geçen telefon kayıtlarını mahkemeye sundu. Avukat Şimşek, ses kayıtlarında Hatice Süleymanoğlu'nun, Orhan Munis ile evlenmek istemediğini ve Orhan Munis'ten ayrılmak istediğine ilişkin konuşmaların olduğunu söyledi. Avukat Şimşek ayrıca kayıtlarda Orhan Munis'in Hatice Süleymanoğlu ile ısrarla görüşme talebinde bulunduğunun görüldüğünü ifade etti.

Avukatların beyanlarının ardından tanıklar dinlendi. Duruşma sonundan söz alan Hatice Süleymanoğlu'nun babası Dilaver Süleymanoğlu, sanığın yalan söylediğini belirtti. Sanığın kızına iftira attığını söyleyen Süleymanoğlu, sanığa en üst cezanın verilmemesi halinde kendini yakacağını söyledi.
CİHAN
<< Önceki Haber Öldürülen TRT sanatçısının babası: Üst ceza verilmezse... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER