Ömer Şişmanoğlu: EURO 2016 için mücadele veriyorum


Antalyaspor'un golcü oyuncusu Ömer Şişmanoğlu, Fransa'da düzenlenecek EURO 2016'da yer almak için mücadele ettiğini, o kadroda yer almanın her Türk futbolcunun hedefi olduğunu söyledi. Şişmanoğlu, hafta sonu oynayacakları zorlu Sivasspor maçı için de "Onların 3 puana çok fazla ihtiyacı var. Bizimde kazanmamız lazım." dedi.

Antalyaspor'da, ligin 23. haftasında oynayacağı Medicana Sivasspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi kırmızı beyazlı futbolcu Ömer Şişmanoğlu gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Ligin ikinci yarısında Beşiktaş'tan tekrardan Antalyaspor'a dönen Şişmanoğlu, Antalya'da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Antalya'nın ikinci evi gibi olduğunu ifade etti.

Kırmızı beyazlı forma altında geldikten sonra iki gol kaydettiğini belirten Şişmanoğlu, "Birinci golde Eskişehir'e karşı çok fazla etkim olmadı ancak Rize maçında galibiyet golünü attığım için çok sevimdim. Sevincim hem taraftar için hem de bütün Antalyaspor için sevindim. Çok önemli 3 puandı. Burada gol atmakta çok ayrı bir mutluluk." dedi.

"TÜRK FUTBOLCULARIN HEDEFİ EURO 2016"

Bir basın mensubunu 'Türkiye A Milli takımında forma giymek ister misin?' şeklindeki sorusuna golcü oyuncu, "Tüm Türk futbolcularının hedefi EURO 2016. Ancak herkes bu turnuvaya çağrılmıyor sonuçta. Ama ben elimden geleni yapıyorum ve çağrılırsam çok mutlu olacağım. Eğer çağrılmazsam bir diğer turnuva için çalışacağım." diye cevap verdi.

"SİVAS'TA HEDEF 3 PUAN"

Antalyaspor'un bu hafta zorlu bir deplasmana gideceğinin hatırlatılması üzerine genç futbolcu, "Bu hafta Sivasspor'a karşı oynuyoruz. Orada bizi atmosferli bir tribün karşılayacak. Onların 3 puana çok fazla ihtiyacı var. Bizimde kazanmamız lazım. Biz yenersek biz önümüze daha rahat bakabiliriz. Antalyaspor'u hak ettiği yere üst sıralara taşıyabiliriz." diye konuştu.

SİVASSPOR HAZIRLIKLARI DEVAM ETTİ

Medicana Sivasspor maçı için bugün ikinci kez top başı yapan Antalyaspor, hazırlıklarını sürdürmeye devam etti. Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais'in orta alanda yaklaşık 10 dakika süren toplantısının ardından düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan bugünkü antrenman genellikle kondisyon ağırlıklı geçti.

Dünkü antrenmanda izinli olan oyuncular Samuel Eto'o, Serdar Özkan ve Ozan Evrim Özen antrenmana katılırken sakatlığı bulunan kaleci Fornezzi ve Oktay Delibalta tedavi için salonda çalıştı.

CİHAN
<< Önceki Haber Ömer Şişmanoğlu: EURO 2016 için mücadele veriyorum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER