Ömrü yetmedi yavrumun...
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Cumartesi, Kasım 21 2020
Bir süredir kemik kanseri tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Hava Harp Okulu öğrencisi 24 yaşındaki Yusuf Kurt'un annesi Ülker Kurt, "Hain ilan ettikleri için hiçbir zaman kendine yediremedi. Bu yüzden bu hastalığa yakalandı. O üzüntü ile bu hastalığa yakalandı oğlum... Hep subay olmanın hayalini kuruyordu." dedi.
15 Temmuz 2016 darbe teşebbüsünün akabinde tutuklanarak cezaevine gönderilen ve bir süredir kemik kanseri tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Hava Harp Okulu Öğrencisi 24 yaşındaki Yusuf Kurt’un annesi Ülker Kurt, oğlunu Eskişehir’in Sarıbayır Köyü'nde toprağa verdikten sonra zorlukla ayakta durabildi.
Anne Ülker Kurt üzüntüsünü, “Hain ilan ettikleri için hiçbir zaman kendine yediremedi. Bu yüzden bu hastalığa yakalandı. O üzüntü ile bu hastalığa yakalandı oğlum.” sözleriyle dile getirdi.
“HEP SUBAY OLACAĞI GÜNÜN HAYALİNİ KURDU”
Oğlunun hep iyi bir subay olmak istediğini söyleyen acılı anne, “Hep subay olmanın hayalini görüyordu. Biraz dalsa ‘Ben subay oldum anne. Köye atandım’ diyordu. ‘Arkadaşlarımın hepsi çıkıyor, yerleşiyor, bize subaylık verildi’ diyordu. Hep arkadaşlarını anıyordu. ‘Arkadaşlarımı görmeyi çok istiyorum anne’ diyordu, ancak ömrü yetmedi yavrumun. Çıktıklarını görmeyi çok istedi.” dedi.

Yusuf Kurt'un annesi Habibe Kurt, "Oğlumun en büyük hayali arkadaşlarının tahliye olduğunu görmekti." dedi,
“ŞİKAYET ETMEDİ HEP ŞÜKÜR ETTİ”
Bütün hastalığı boyunca oğlunun hiç müşteki olmadığını belirten anne Kurt, Kronos'a verdiği mülakatta, “Sürekli şükür etti. Sağ kolu kalkmadığı için sol şehadet parmağını kaldırıp ‘Allah u ekber’ diye tekrarladı son anlarında. Sonra birileri ‘sağ elini kaldırman gerekiyor’ dedi, fakat Yusuf ‘sağ elim kalkmıyor ondan dolayı bunu kaldırıyoru
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”2.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'3.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!4.Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı adli kontrolle serbest bırakıldı5.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!
6.OYAK'ta neler oluyor? Üyeler deprem yardımları tutarsız olunca hesap sordu!7.Barış Terkoğlu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı8.Zelenskiy: ABD ile anlaştığımız konular var!9.Kıyamet için gemi inşa ettiren sahte peygambere büyük öfke: Gemiyi ateşe verdiler10.AİHM'den dikkat çeken 'Ekrem İmamoğlu' kararı!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER

AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, ...

'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'

Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeye...

Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı adli kontrolle ser...

Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!


