Gazeteci Arzu Yıldız'dan şok iddia!

Yargı mensuplarının örgüt adına hareket ederek, menfaat temin ettikleri öne sürüldü.

Arzu Yıldız: Değil mahkeme padişahları gelse çocuğumu alamazlar benden

Video: Arşiv

Haberdar'dan Arzu Yıldız'ın özel haberine göre Eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı’nın Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına müracaat ederek, devlet içerisinde yeni bir paralel devlet yapılanması olduğu bu yapılanmanın “Milli Damar” olarak adlandırıldığı ve devleti büyük oranda ele geçirdiği belirterek suç örgütü yönetici ve üyelerini isim isim bildirerek işlem yapılmasını istemişti.
 
Avcı’nın şikayetine benzer içerikte bir başka ihbarın Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) da iletildiği ortaya çıktı. Yapılan ihbarda, “Milli Damar Paralel Devlet Yapılanmasının” yargı içerisinde de yuvalandığı, örgütün amaçları doğrultusunda kararlar verildiği, emniyet içerisindeki örgüt mensuplarının hedeflerine koydukları kişilerle ilgili teknik takip ve dinleme ve izleme kararlarını yargıdaki örgüt üyeleri vasıtası ile aldıkları iddia edildi. 
 
Milli Damar’ın yargıdaki listesi
 
Yapılan ihbarda Milli Damar mensubu olduğu öne sürülen isimler olarak iki büyük ilin başsavcısı, Anayasal Düzene karşı işlenen suçlar bürosunda görevli olan bazı savcılar ve bazı alt derece mahkemelerde görev yapan hakimler ve heyet başkanları gösterildi.  Bu kişiler ile ilgili müfettiş görevlendirilip soruşturma açılması istendi. Söz konusu yargı mensuplarının örgüt adına hareket ederek, menfaat temin ettikleri de öne sürüldü.

<< Önceki Haber Gazeteci Arzu Yıldız'dan şok iddia! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER