Ortadan kayboldu!

İstanbul Fatİh’te Gökay Çetin’i Ramazan'da sigara içtiği için yumrukladığı iddia edilen Ufuk Tekel kayıplara karıştı. Fevzipaşa Caddesi’nde çalıştığı mağazanın önünde sigara içen Çetin’i yumrukla komaya sokan Tekel (28), telefonlarını kapattı, sosyal medya hesaplarını dondurdu. Fatih Çarşamba’da beş yıldır işlettiği büfe ve çay ocağının kapısına da kilit vuran Tekel, karısıyla ortadan kayboldu.

Mağaza çalışanına bayıltan yumruk

MEĞER KURTARMIŞ

Sosyal medyada hızla yayılan yumruk görüntüleri sonrası büyük tepki alan Ufuk Tekel’in yakın arkadaşı Kadir Bozyiğitbaşı, o yumruğun atıldığı 26 Haziran gününü Hürriyet’e anlattı. Olaydan sonra Ufuk Tekel’in eşiyle işyerine geldiğini söyleyen Bozyiğitbaşı, şu iddialarda bulundu:

“Ufuk eşiyle bir mağazaya gitmiş. Sigara içen genci görünce ‘Burada içme, insanlar var’ demiş. Sonra dönüp bir adım atmış. Çocuk da arkasından ‘Sana ne a..k..’ diye küfürle karşılık vermiş. Ufuk da yanında eşi olduğu için dönüp bir yumruk atmış. Çocuk düşünce kaldırmış. Çenesi kilitlenen çocuğun dilinin boğazına kaçtığını görünce parmaklarını ağzına sokmuş. Bu sırada genç kendini sıktığı için dişleri Ufuk’un parmaklarını kesmiş. Sonra hemen hastaneye götürmüş. Bana iddia edildiği gibi sigara içtiği için vurmadığını söyledi. Eşinin yanında küfür ettiği için vurmuş.”



Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER