Osmanlıspor Ankara'ya döndü


Türkiye Kupası maçları nedeniyle lige verilen arayı değerlendirmek amacıyla Antalya Belek'te kampa giren Osmanlıspor çalışmaları tamamladı.

Ankara'da sıcaklıkların eksilere inmesini ve kendisi kupada olmadığından dolayı Türkiye Kupası maçları nedeniyle liglere verilen arayı fırsat bilerek Antalya'ya giden Osmanlıspor FK bu kampı tamamladı.

Beş günlük kamp çalışmasını bugün yaptığı tek antrenmanla tamamlayan mor sarılılar, yarını izinli olarak geçirecek ve Süper Lig'in 20. haftasında 5 Şubat Cuma günü sahasında Medica Sivasspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarına 1 Şubat Pazartesi günü başlayacak.

Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki antrenmana oyuncular ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra anaerobik çalışmalara geçen mor sarılılar, dar alanda oynadıkları çift kale maçla Antalya kampının son antrenmanını tamamladı.

Çalışmalara ülkesi Brezilya'da tedavisi devam eden Artur ve adalesinde ağrıları bulunan Serdar Deliktaş tedbir amaçlı katılmadı. İyileşme sürecine giren Mehmet Güven ise takımdan ayrı yaptığı koşuyla çalışmaları tamamladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Osmanlıspor Ankara'ya döndü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER