Osmanlıspor'da Başakşehir maçı hazırlıkları başladı


Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı Antalya'da kampa girerek değerlendiren ve burada bir hazırlık maçı oynayan Osmanlıspor, ligin 8. haftasında Medipol Başakşehir'le oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Osmanlıspor, ligin 8. haftasında sahasında Medipol Başakşehir'le oynayacağı maçın hazırlıklarına start verdi. Milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın 4 günlük süresini Antalya'da geçiren ve burada Beşiktaş'la hazırlık maçı oynayan Başkent ekibi, Antalya'dan döndükten sonra bir gün izin yaptı ve bugün yaptığı antrenmanla lig maçı hazırlıklarına başladı.

Kulübün Batıkent Tesisleri antrenman sahasındaki, bakım çalışmalarının devam etmesinden dolayı Ostim Stadı'nda yapılan antrenmana mor sarılı ekip, ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra topla ısınma ve pas çalışmasıyla devam eden antrenman oynanan çift kale maçla son buldu. 1,5 saat süren çalışmalara ülkesinin milli takımından dönen Lukasz Szukala da katılırken; Pierre Webo ve Gabriel Torje antrenmanda yer almadı.

KEÇİÖRENGÜCÜ İLE HAZIRLANACAK

Pazartesi günü kendi sahasında Medipol Başakşehir'le lig maçına çıkacak olan Başkent ekibi, milli maçlar nedeniyle lige verilen aradaki maç eksiğini yarın Keçiörengücü takımıyla oynayacağı maçla kapatmayı planlıyor.

Osmanlıspor, yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla lig hazırlıklarını devam ettirecek, akşam 20.00'de ise Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Keçiörengücü ile Yenikent Osmanlı Stadı'nda hazırlık maçına çıkacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Osmanlıspor'da Başakşehir maçı hazırlıkları başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER