Osmanlıspor'da Beşiktaş maçının hazırlıkları devam etti

Osmanlıspor'da Beşiktaş maçının hazırlıkları devam etti

Süper Lig'in 16. haftasında Pazartesi günü Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Başkent ekibi Osmanlospor, bugün yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 16. haftasında Pazartesi günü sahasında Beşiktaş'la karşılaşacak olan Osmanlıspor, basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını devam ettirdi. Hafta başında oldukça yoğun geçen bir antrenman programından dolayı bu günkü çalışma hafif tempoda seyretti.

Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki antrenmana mor sarılı oyuncular ısınma koşusuyla başladı. Koordinasyon çalışmasıyla devam eden antrenman, dar alanda oynanan pas organizasyonuyla son buldu. Antrenman bitiminde ise bazı oyuncular orta, şut ve gol çalışması yaptı. Yaklaşık olarak 1,5 saat süren antrenmana tedavileri devam eden Artur, Lukasz ve Avdija katılmadı.

Osmanlıspor yarın saat 15.00'te basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamlayacak ve kampa girecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Osmanlıspor'da Beşiktaş maçının hazırlıkları devam etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER