Osmanlıspor'da Trabzonspor maçının hazırlıkları tamamladı


Osmanlıspor'da Trabzonspor maçının hazırlıkları tamamladı

Süper Lig'in 23. haftasında yarın Trabzonspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Başkent ekibi, Trabzon'da yaptığı son antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Ligin 23. haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor'a konuk olacak olan Osmanlıspor bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Öğlen saatlerinde Ankara'dan havayoluyla Trabzon'a gelen Başkent ekibi, akşam saatlerinde Trabzonspor Futbol Okulu'nun bulunduğu Kadir Özcan Tesisleri'nde son antrenmanına çıktı.

Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki antrenman yaklaşık olarak 1 saat sürdü. Isınma ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan antrenman ikili gruplar halinde isabetli pas organizasyonu ve ardından 5'e 2 pas organizasyonuyla devam etti. Haftanın son antrenmanı sprint çalışmasıyla son buldu.

Başkent ekibinde kalecilerden Artur Moraes ve Anas Sharbini tedavilerinin devam etmesinde dolayı; Musa Çağıran ise dört sarı karttan cezalı duruma düştüğü için Trabzonspor maçında forma giyemeyecek oyuncular arasında yer alıyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Osmanlıspor'da Trabzonspor maçının hazırlıkları tamamladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER