Osmanlıspor'dan son dakika golü


Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor, devre arası transfer döneminin son gününde kadrosuna kattığı iki oyuncuyla transfer çalışmalarını tamamladı.

Süper Lig'in ilk yarısını sıkıntılı geçiren Osmanlıspor, devre arası transfer çalışmalarını Admira Wacker takımından Dzon Delarge ve Hnk Rijeka takımından Anas Sharbini gibi iki ismi alarak transfer dosyasını kapattı. Daha önce kaleci Hakan Arıkan, Raheem Lawal, Ömer Alp Kulga, Vaclav Prochazka ve Okan Baydemir'i kadrosuna katan Başkent ekibi, kadrosunu yeni gelen isimlerle takviye etti.

Mor sarılı ekibin transfer çalışmalarıyla ilgili olarak Genel Menajer R. Ender Yurtgüven yaptığı açıklamada, "2015 - 2016 sezonu ikinci yarı transfer ve tescil dönemini yaptığımız önemli transferlerle verimli ve yerinde geçirdiğimizi düşünüyorum." diyerek, şunları söyledi:

"Teknik ekibimizin raporu doğrultusunda transfer komitemizin de üstün gayretleriyle futbol camiasında önemli isimleri kadromuza kattık. Transferin son gününde Admira Wacker takımından Dzon Delarge ve Hnk Rijeka takımından Anas Sharbini'yi opsiyonlu olarak kiraladık.

Yine devre arası transfer çalışmalarımızda; kaleci Hakan Arıkan, Raheem Lawal, Vaclav Prochazka, Okan Baydemir ve Ömer Alp Kulga'yı kadromuza katmıştık. Yaptığımız son transferlerle daha güçlü bir Osmanlıspor oluşturduğumuzu ve bu kadroyla sezonun ikinci yarısı daha iyi işlere imza atacağımızı düşünüyoruz. Bu vesileyle transfer çalışmalarımızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."
CİHAN
<< Önceki Haber Osmanlıspor'dan son dakika golü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER