Osmanlıspor iznin ardından topbaşı yaptı

Osmanlıspor iznin ardından topbaşı yaptı

Ligin 11. haftasında cuma günü deplasmanda Eskişehirspor'la karşılaşacak olan Osmanlıspor, bir günlük iznin ardından çalışmalara yeniden başladı.

Deplasmanda Eskişehirspor'a konuk olacak olan Osmanlıspor, bir günlük iznin ardından topbaşı yaptı. Ligin 11. haftasında Eskişehirspor'la karşılaşacak olan Başkent ekibi, bu maçı alarak yeniden bir çıkış yakalamak için çalışmaları sıkı tutuyor.

Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde akşam saatlerinde başlayan antrenmanda mor sarılı oyuncular, ısınma koşusunun ardından koordinasyon ve pas organizasyonları çalıştı. Daha sonra çift kale maç yapan ekip, günün tek çalışmasını tamamladı. Antrenmanın ilk etabına iyileşme sürecine giren Tonia Tisdell de katılırken, bu oyuncu, çalışmaların ana bölümünde yer almadı. Diğer yandan tedavisi devam eden golcü oyuncu Pierre Webo, antrenmanda yer almadı.

Başkent ekibi yarın (Salı) saat 11.00'da basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla Eskişehirspor maçının hazırlıklarını devam ettirecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Osmanlıspor iznin ardından topbaşı yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER