Osmanlıspor kamp için Antalya'ya gidecek

Osmanlıspor kamp için Antalya'ya gidecek

Osmanlıspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen ara kapsamında Antalya'da 4 gün kamp yapacak. Başkent ekibi kamp kapsamında Süper Lig lideri Beşiktaş ve PTT 1. Lig ekibi Alanyaspor ile hazırlık maçında karşılaşacak.

Süper Lig'e bu sezon çıkmasına rağmen iyi bir performans sergileyen mor sarılılar Galatasaray ve Trabzonspor'u yenerek tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Geçtiğimiz hafta sonu ise deplasmanda karşılaştığı Gaziantepspor'u yenerek zirve mücadelesinde yer almayı hedefleyen Osmanlıspor 10 kişi kaldığı karşılaşmada rakibine 2-1 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Bu sonuçla 11 puanda kalan mor sarılılar puan sıralamasında 5. oldu. Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Başkent ekibi bu çerçevede 3 günlük iznin ardından Ankara'da tek antrenman yaparak daha sonra 4 günlük kamp için Antalya'ya gidecek.

Burada günde çift idman yaparak Süper Lig'in 8. haftasında 19 Ekim Pazartesi günü konuk edeceği Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına devam edecek Osmanlıspor hazırlıkları çerçevesinde 9 Ekim Cuma günü Beşiktaş ve 11 Ekim Pazar günü ise Alanyaspor ile hazırlık karşılaşması oynayacak.

Romanya Milli Takımı'na çağrılan Torje ile Polonya Milli Takımı'na çağrılan Lukasz Szukala Antalya kampına katılamayacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Osmanlıspor kamp için Antalya'ya gidecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER