Osmanlıspor, Osmangazi ve Orhangazi türbelerini ziyaret etti


Süper Ligin 15. Haftasında bu akşam Bursaspor ile oynayacağı maç için Bursa'ya gelen Osmanlısporlu futbolcular, Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osmangazi ile Orhangazi'nin türbelerini ziyaret etti.

Takım otobüsü ile sabah saatlerinde Tophane'ye gelen Osmanlısporlu oyuncuları Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar karşıladı. Futbolcularla bir süre sohbet eden Dündar, Osmangazi ve Orhangazi türbelerine yapılan ziyaretten duydukları mutluluğu dile getirdi. Bursa'nın Osmanlı Devletine başkentlik yaptığını, bir çok Osmanlı eserini bünyesinde barındırdığını belirten Dündar, Bursa'nın Osmanlı şehri olduğuna dikkat çekti.

Osmanlıspor Teknik Direktörü Reşit Akçay ise "Osmangazi ve Orhangazi türbelerini ziyaret etmek bize yakışırdı. Zaten başkanımızın da talimatı bu yöndeydi." dedi.

Osmanlısporlu oyuncular, ilk olarak Osmangazi'nin türbesini ziyaret ederek dua etti. Ardından Orhangazi türbesi ziyaret edildi. Futbolcular daha sonra Tophane'den bir süre Bursa'yı izledi, gazetecilere poz verdi. Ardından, Türk asıllı oyuncular Cuma namazı için Ulucami'ye geçti.
Bursaspor ile Osmanlıspor, bu akşam saat 19.00'da Bursa Atatürk Stadı'nda karşı karşıya gelecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Osmanlıspor, Osmangazi ve Orhangazi türbelerini ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER