OSMEK'te 33 branşta eğitim başladı


Bursa Osmangazi Belediyesi'nin İlçe Milli Eğitim müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile ücretsiz düzenlediği Osmangazi Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (OSMEK) eğitimleri başladı. Bu yıl, 12 farklı merkezde 33 farklı branşta gerçekleştirilen kurslara, 2 bin 200 kişi kayıt yaptırdı.

Kursların başlaması nedeniyle Soğanlı Kültür Merkezi'ndeki eğitimlere katılan kursiyerleri ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kursiyerlere başarılar diledi. Osmangazi İlçe Kaymakamı Enver Ünlü, Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ertekin Sevinç ile birlikte sınıfları gezen Dündar, OSMEK'e ilginin her geçen yıl arttığını söyledi.

Dündar, bu yıl 12 farklı merkezde 100 sınıf açtıklarını, kurslara 2 bin 200 kursiyerin katıldığını kaydetti. Bilgisayar, muhasebe, el işi, hasta bakım, diksiyon, hat sanatı ve bağlama gibi 33 farklı branşta düzenlenen kursların, 2015-2016 eğitim öğretim dönemi ile birlikte sona ereceğini belirtildi.

OSMEK tarafından açılan kurslar şunlar: "Bilişim Teknolojileri, Bilgisayarlı Muhasebe, Office Programları Kullanımı, Autocad, Hasta Kabul Personeli, Okuma Yazma, İngilizce A1, İngilizce A2, Almanca, Arapça A1, Arapça A2, Rusça, İşaret Dili, Diksiyon, Tiyatro, Drama, Ev Mefruşatı, Giyim Üretim Teknolojileri, El Sanatları, İğne Oyası, Geleneksel El Nakışları, Filografi, Hat Sanatı, Ebru, Tezhib, Resim, Koza Tasarım, Takı Tasarımı, Çocuk Etkinlikleri (4-6 Yaş), Bağlama, Gitar, Keman ve Ney" CİHAN
<< Önceki Haber OSMEK'te 33 branşta eğitim başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER