Otomobil takla attı: 2 yaralı


Zonguldak - İstanbul karayolu Bayat köyü yol ayrımında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza sabah saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre 67 LG 325 plakalı otomobil sürücüsü Nevzat Eroğlu, Bayat köyü yol ayrımına geldiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı. Takla atan araçtaki sürücü Nevzat Eroğlu ile gelini Şengül Eroğlu yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi 112 ekipleri yaparken sağlık görevlileri vatandaşların da yardımıyla yaralıları ambulansa alarak Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Acil serviste tedavilerine başlanan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Kazada hurdaya dönen otomobil ise çekici ile olay yerinden kaldırıldı. Polis ve jandarma kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Diğer yandan Zonguldak İstanbul karayolunda ki sis nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Görüş mesafesinin zaman zaman 5 metreye kadar düştüğü yolda sürücülerin dikkatli olmaları istendi.


Otomobil-takla-atti-2-yarali-1959048.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Otomobil takla attı: 2 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER