Ovalı'dan Fahrettin Koca'ya cevap

Katıldığı canlı yayında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın kendisine yönelik sözlerine cevap veren Prof. Dr. Ercüment Ovalı, “Benim asla kuşkum yok. Ben Bakan Beyin (Fahrettin Koca) çok doğru ve çok iyi bir adam olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen bir iletişim kazası olmuş. Ben Bakan Bey’in gerçekten çabaladığını hissediyorum.” dedi.

SHABER3.COM

Ölümcül Koronavirüs'e karşı aşı müjdesi veren ve iki farklı virüs aşısı geliştirdiklerini belirten Prof. Dr. Ercüment Ovalı, Habertürk canlı yayınında Habertürk TV Yayın Koordinatörü Kürşad Oğuz'un sorularını cevapladı.

Prof. Dr. Ovalı, Bakan Koca’nın kendisine yönelik eleştirel sözlerine dair, “Ben Bakan Beyin (Fahrettin Koca) çok doğru ve çok iyi bir adam olduğunu düşünüyorum. Çünkü bazen mücadele eden insanların gözünden ne yapmak istediklerini, nasıl durmak istediklerini anlarsınız. Bakan Bey, böyle bir insanlardan bir tanesi. Benim projelerim orada. Muhtemelen bir iletişim kazası olmuş." dedi. 

OVALI: BAŞARISIZ DA OLABİLİRİZ

Ovalı şöyle devam etti: "Kim istemez ki ülkesinde böyle bir enfeksiyonu en iyisiyle tüm gücüyle yok eden bir insanın… Benim asla kuşkum yok. Sağlık Bakanı’ndan asla kuşkum yok, fakat mesele bu anlamda kimseyi suçlamak da istemiyorum. Ben eminim herkes bakanlıktaki birçok insan inanın çalışıyorlar. Burada hiç kimsenin biriyle meselesi olduğunu düşünmüyorum. Bazen başarısız da olabiliriz, fakat önemli olan performans göstermek.” 
<< Önceki Haber Ovalı'dan Fahrettin Koca'ya cevap Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER