Oyuncak tabancayla PTT şubesini soydu


Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde, bir zanlı PTT şubesini oyuncak tabancayla soydu.

Yaklaşık 5 bin lira aldığı belirtilen şüpheli, bir süre sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olay, Başiskele ilçesi Yuvacık mevkinde bulunan bir PTT şubesinde meydana geldi.

İddiaya göre, şubeye gelen 20 yaşlarındaki M.Ç. isimli şüpheli, elindeki boncuk atan oyuncak tabancayı görevlilere doğrultu ve paraları istedi. Vezne görevlisi, paraları gencin verdiği poşete doldurdu. Paraları alan şüpheli, PTT şubesinden çıktıktan sonra 41 EC 543 plakalı otomobille olay yerinden kaçtı.

Ardından tenha bir noktaya aracı çekerek plakayı boyayarak 41 EO 238 olarak değiştirdi. Polis ekipleri plakadan ve içerisindeki şahıstan şüphelenerek, aracı takibe aldı. Polisi fark eden şahıs 'dur' ihtarlarına uymayarak kaçmayı sürdürdü.

Şüpheli, yaklaşık 10 dakika süren kovalamaca sonunda araç Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde polis ekipleri tarafından durduruldu. Şahıs ile birlikte olayda kullandığı silah ve para dolu poşet ele geçirildi. Yakalanan ve isminin M.Ç. olduğu öğrenilen şahıs, sağlık kontrolünden sonra asayiş şubeye getirildi. Olayda kullanılan silahın boncuk tabancası olduğu belirlendi. Ayrıca, şüphelinin çaldığı paranın 5 bin lira civarında olduğu ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Oyuncak tabancayla PTT şubesini soydu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER