Ozan Tufan ve Volkan Şen imzayı attı

Volkan Şen ve Ozan Tufan, kendilerini Fenerbahçeli yapan imzayı attılar.

Ozan Tufan ve Volkan Şen imzayı attı

Sportif direktör Giuliano Terraneo ile beraber basının karşısına geçen Fenerbahçe'nin yeni transferleri Ozan Tufan ve Volkan Şen, resmi sözleşmeye imza attılar. Ozan Tufan 5 yıl, Volkan Şen ise üç yıl süreyle Fenerbahçe formasını giyecek. 

Ozan Tufan 8, Volkan Şen ise 20 numaralı formayı terletecek. 

Terraneo, Ozan ve Volkan şunları söyledi: 

Terraneo 
"Uzun süredir görüşememiştik, biraz zaman oldu. Herkese merhaba” diyerek başladı. Terraneo, Bildiğiniz gibi kulübümüz bir proje için yola çıktı. Başladığımız işe devam ediyoruz. 2 değerli Türk oyuncuyu kadromuza kattık. Son derece değerli transferler, çok önemli oyuncular. Takımımıza katkıda bulunacaklar. Projemize uygun, çok kaliteli ve yetenekli oyuncular. Önlerinde uzun yıllar var.” 

Volkan Şen 
"Burada bulunmaktan ve büyük bir camianın parçası olmaktan mutluluk ve gurur duyuyordum. Takıma uyum sağlayarak, takım arkadaşlarımla beraber başarılı olmak, şampiyonluklar yaşamak istiyorum. İnşallah benim için de hayırlı olur. Mutlu ve heyecanlıyım. Yeni bir sayfa açıyorum. Fenerbahçe için her şeyimi vererek katkıda bulunmak istiyorum." 

Ozan Tufan 
"Zor bir dönemden geçtim. Benimi için en iyisi ve en önemlisi Fenerbahçe’ydi. Doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Transferde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Elimden gelenin en iyisini göstermek istiyorum. Hedeflerim vardı ve hedeflerimden biri Fenerbahçe’ydi. Fenerbahçe’de kendimi en iyi şekilde göstermek, Fenerbahçe’de başarılı olmak istiyorum”
<< Önceki Haber Ozan Tufan ve Volkan Şen imzayı attı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER