Özbek açıkladı, Cimbom CAS'a gidiliyor
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Mart 9 2016
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu’nda sarı kırmızılı kulübün gündemi ile ilgili açıklamada bulundu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı kırmızılı kulübün Divan Kurulu’nda yaptığı açıklamada CAS’a başvuru yapma kararı aldıklarını açıkladı.
Sarı kırmızılı kulübün UEFA’dan aldığı cezanın ardından CAS hakkının bulunduğunu hatırlatan Özbek, konuyu CAS’a taşıma kararı aldıklarını söyledi. Galatasaray’ın geçmişte yönetim bazında bazı hatalar yaptığını belirten Özbek, detaylı bir denetim yapabilmek için uluslararası bir firma ile anlaşma aşamasında olduklarını söyledi.
“GEÇMİŞ YÖNETİMLERİN YAPTIKLARINI DENETLİYORUZ VE CAS’A GİDİYORUZ”
“Daha önce de geçmişten gelen sorunlarla ilgili derin araştırma yapacağımı söylemiştim. Geçmiş yönetimlerle ilgili yapılanlar konusunda detaylı denetleme yapabilmek için uluslararası bir firma ile anlaşma aşamasına geldik. Bu konuyu detaylı şekilde çözeceğiz. Ceza ile ilgili CAS hakkımız da devam ediyor. Biz de konuyu CAS’a taşıma kararı aldık. Orada daha kuvvetli bir savunma yapacağımızı şimdiden söyleyebilirim.”
Kaynak: Sporcope
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Rezan Epözdemir, Terim'e neden 5 buçuk milyon TL transfer etti?2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”4.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'5.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







