Özbülbül: Muhasebecilerin meslek yaşamları ve koşulları düzeltilmeli


İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Alaaddin Özbülbül, "Meslek Yasamız günümüz koşulları ve mesleki ihtiyaçlarımız göz önüne alınarak değiştirilmeli ve antidemokratik maddelerden arındırılmalıdır." dedi.

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası 1 Mart Muhasebeciler Haftası dolayısıyla Anıt Alanına çelenk sundu. Oda Başkanı Alaaddin Özbülbül, dernek yönetim kurulu üyeleri ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler, Anıt Alanında düzenlenen törende hazır bulundu. Burada konuşan şu ifadelere yer verdi: Meslek yasamızın uygulamalarına yönelik Tek Tebliğ Taslağına ilişkin düzenlemede TÜRMOB'un görüş ve önerileri mutlaka yer almalıdır. Kayıt dışı ekonominin azaltılması program kapsamında beyan ve bildirime yönelik her türlü belgenin revize edilerek daha anlaşılır hale getirilmesi için Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı'na gönderdiğimiz raporumuz dikkate alınmalıdır."

Anıt alanında düzenlenen törenin ardından dernek binasında toplanan muhasebeciler yaşadıkları sorunları ve sıkıntılarını Dernek Başkanı Alaaddin Özbülbül'e anlattı. Muhasebeciler Odası gün içerisinde İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingili de ziyaret etti. CİHAN
<< Önceki Haber Özbülbül: Muhasebecilerin meslek yaşamları ve koşulları... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER