CNNTürk spikeri zor ayırdı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Haziran 22 2016
Türkiye Gazetesi yazarı Rahim Er ile MetroPoll Araştırmalar Merkezi Genel Müdürü Prof. Dr. Özer Sencar arasında canlı yayında gerginlik yaşandı.
CNN Türk'te Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu "Türkiye'nin Gündemi" programında yüksek yargıda yapılacak olan değişiklik masaya yatırıldı.
Konuşmacılar Türkiye Gazetesi yazarı Rahim Er ile MetroPoll Araştırmalar Merkezi Genel Müdürü Prof. Dr. Özer Sencar arasında gerginlik yaşandı.
Rahim Er, "Başkanlık sisteminde kuvvetler ayrılığı daha güç kazanmaktadır" dedi.
Didem Arslan Yılmaz'ın Özer Sencar'a dönerek "Rahim Bey'in eleştirilerine ne diyorsunuz?" sorusu üzerine Özer Sencar'dan çok ilginç bir çıkış geldi.
Sencar, "Ben Rahim Bey'in sözlerini ciddiye almıyorum ve cevap vermeye değer görmüyorum" dedi.
Ardından Rahim Er, "Neden, fikrinizi ifade etmekten neden korkuyorsunuz? Niye ciddiye almıyorsunuz?" diye sordu.
Bunun üzerine Özer Sencar "Siz sadece laf salatası yapıyorsunuz, ciddiye alınacak bir tek cümleniz olmadı şu ana kadar" yanıtını verdi.
Er ise son olarak, 'bu sizin seviyenize yakışan bir ifade oldu' şeklinde karşılık verdi.
Programda ikili arasında yükselen gerilime Didem Arslan Yılmaz müdahalede bulunarak yatıştırdı.
Kaynak: Haberdar
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili Lütfü Türkkan skandalı açıkladı!2.Kıyamet için gemi inşa ettiren sahte peygambere büyük öfke: Gemiyi ateşe verdiler3.En zenginler listesindeki Ali Sabancı'dan şaşırtan çıkış: 'Geçinemiyorum'4.AKP'li Şamil Tayyar, partisinin 'ekran' krizini anlattı: 'Artık yüzde 50+1'in kolay alınamayacağı ortaya çıktı'5.ABD donanmasını alarma geçiren olay: Yaptırımları delen gemi Türk menşeli çıktı
6.İddia: ‘Erdoğan’dan vekillere ekran izni'7.'Dış kuvvet' ve 'temas' ayrıntısı...8.Yandaş Selvi düşen Libya uçağı için sabotaj iddiasını gündeme getirdi9.Gazze'de ağır kış: Yakıt bitti hastanelerin servisleri kapanıyor!10.ESK'daki yolsuzluklar ne kadar etkili oldu? Et fiyatı rekor üstüne rekor kırıyor!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







