Özgür basına darbe davasında flaş gelişme

Gazeteci Hidayet Karaca ve polislerin tutuklu bulunduğu Özgür basına darbe davasının 14. duruşması sona erdi. Mahkeme heyeti 11:25'te başlayan ve 20 dakika süren duruşmayı taleplerin değerlendirilmesi için Cuma gününe erteledi.

Şule Karaca eşiyle ilgili konuştu

Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde 10'u tutuklu 33 kişinin yargılandığı davanın 14. duruşması başladı. 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasına gazeteci Hidayet Karaca, polislerden Yurt Atayün, Ertan Erçıktı, Ahmet Öztürk, Hüseyin Nohut, Kazım Aksoy, Ömer Köse ile bazı tutuksuz sanıklar ile müştekiler katıldı.


20 DAKİKA SÜREN DURUŞMA SONA ERDİ 

11:45  Mahkeme heyeti tutuksuz sanıkların beraat talepleri, tutuklu sanıkların tahliye talepleri ile diğer talepleri değerlendirmek üzere duruşmayı Cuma günü saat 11:00'e erteledi. 

11:40 Mahkeme heyeti müştekilere savunma haklarını kullanıp kullanmayacaklarını sordu. Müştekiler savunma yapmayacaklarını ifade etti.

11:35 80 bin sayfaya ulaşan ek klasörlere ulaşamadıklarını ve iddianamenin tamamı hakkında yeterli bilgiye sahip olamadıklarını ifade eden tutuksuz sanıklar mahkeme heyetinden ek süre talep etti.

11:30 Kimlik tespitleri yapıldı.

11:25 Duruşma başladı.





<< Önceki Haber Özgür basına darbe davasında flaş gelişme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER