Panayır Kavşağı'nda çalışmalar başlıyor

Panayır Kavşağı'nda çalışmalar başlıyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Panayır Kavşağı'nda da kısa zamanda inşaatın başlayacağını söyledi.

Recep Altepe, ulaşıma yeni bir çözüm olacak Panayır Kavşağı'nın uygulama noktasında incelemelerde bulundu. Ulaşımdaki kör noktaların günden güne çözüldüğünü ifade eden Altepe, "Panayır bölgesi, Yeşil Şehir ve Doğanevler'in giriş ve çıkışı bu kavşaktan olacak ve mevcut Panayır girişi, trafik lambalarının olduğu nokta da kapatılacak." dedi.

Kavşak alanı üzerinde 4 milyon TL'lik kamulaştırma yapıldığını anlatan Altepe, çalışmaların ihale sürecinde olduğunu ifade etti. Köprünün atkılarının ihalesinin de Karayolları tarafından yapıldığını söyleyen Altepe, "Burada yapılacak köprüyle birlikte Panayır bölgesinden Bursa merkezine gelecek araçlar, direk karşıya geçip bölgedeki koldan dönerek Bursa'ya gidebilecekler. Aynı şekilde İstanbul yönünden Bursa'ya gelenler de yine köprünün üzerinden geçerek Panayır bölgesine girebilecekler." şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi olarak Karayolları'nın da desteğiyle, köprü ve çevre yollarıyla birlikte bölgenin ulaşım sorununu tümüyle çözeceğini kaydeden Altepe, "Kısa zamanda inşaat başlayacak. Yalova Yolu'nun çehresi bu dönem değişmeye devam ediyor. Panayır Kavşağı da bu değişime ekleniyor. Önümüzdeki günlerde raylı sistem inşaatı da başlayacak ve Yalova Yolu'ndaki trafik akışı da çok daha rahatlamış olacak." ifadesini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber Panayır Kavşağı'nda çalışmalar başlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER