Para almak isterken ölümden döndü

Kadıköy'de para almak için gelin arabasının üstüne çıkan bir kişi ölümden döndü. Gelin arabasından yere düşen Yusuf Demir (28), ağır yaralandı. Yaralı ambulansa hastaneye kaldırıldı.

Para almak isterken ölümden döndü

Olay öğle saatlerinde Acıbadem Mahallesi Tape Nautulis Alışveriş Merkezi'nin yakınında meydana geldi. Zarf almak için gelin arabasının önünü kesen Yusuf Demir, ön kaputuna uzanarak inmedi. Bu sırada Demir'den kurtulmak için sağa sola manevra yapan gelin arabası seyir halindeki Yıldırım B.'nin kullandığı 34 KV 2613 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle ön kakaput üzerindeki Demir yere düştü. Bu sırada seyir halindeki otomobillerin arasında kalarak sıkışan Yusuf Demir yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar hemen yaralının yanına gelerek yardım etmeye çalıştı. İsmini söylemek istemeyen sürücünün kullandığı 34 FRH 87 plakalı gelin arabası da yol kenarına çekildi. Yaralının yanına gelen sürücü, "Para almak için arabanın üstüne çıktı. Ben de kurtulmak için sağ-sol yapınca düştü." dedi. Olay sırasında arabası hasar gören Yıldırım B, "Gelin arabasının önüne yatmıştı. Para istiyordu. Gelin arabası ondan kurtulmak ve düşürmek için sağa sola manevra yaptı. Bu sırada benim arabama çarptı. Resmen adamı öldürmek istedi." diye konuştu. Yaralıya yardım eden bir kadın ise,"Para için gelin arabasının önünü kesti. O da kurturmak için uğraşınca kaza meydana geldi. Arabanın üzerinden yere düştü. Hemen yardımına koştuk." şeklinde anlattı.

Bir süre yerde bekleyen yaralı daha sonra gelen ambulansla Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının hastaneye götürülmesinden sonra gelin ile damat da başka bir araçla olay yerinden ayrıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
<< Önceki Haber Para almak isterken ölümden döndü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER