Paralel'e Bağlama Top 10

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bir kupayı daha kaybetmesi sonrası meseleyi Hizmet Hareketine, hukuki olmayan tabirle "Paralel"e bağlaması, en fantastik "paralele bağlama" haberlerini akıllara getirdi.

Paralel'e Bağlama Top 10

Hatırlar mısınız yıllar önce Erol Evgin'in sunduğu "Aileler Yarışıyor" diye bir yarışma programı vardı. Sonraki yıllarda başka sunucular ve isimler altında yıllarca devam etti.

O yarışma konseptinin artık "motto" haline gelmiş popüler bir sorusu vardı.

"100 kişiye sorduk. Şu konuda en popüler 5 cevabı arıyoruz"

Ama biz sayıyı biraz artırdık. 5 değil, 10 popüler "paralele bağlama" haberini arıyoruz.

Memlekette olumsuz olan ne varsa başta AKP iktidarı ve yandaşları tarafından hep "Paralel"e bağlanıyor. Dolayısıyla aramak yerine seçim yapmak durumundayız...

İşte biz de dün bu bağlamda Fenerbahçe Başkanı Sayın Aziz Yıldırım'ın Türkiye Kupası'nı Galatasaray'a kaptırması sonrası, taraftarları teskin etmek için söylediği "2000 yılında Fethullah Gülen'in dua ederek Galatasaray'ı şampiyon yaptığı söyleniyor" sözleri sonrası "Google Dedeye" olayları paralele bağlama konusunda "en absürt, en fantastik" 10 haberi sorduk...

"En iyi kurgu, "En iyi senaryo" yapımlarına taş çıkartacak "haberlere" ulaştık...


İŞTE "EN FANTASTİK" PARALELE BAĞLAMA HABERLERİ


"BİLMİYORUM AMA KESİN PARALEL YAPI YAPMIŞTIR"

1) Birinciliği, geçtiğimiz yıl ülke genelinde elektriklerin kesilmesini "Kim yaptı bilmiyorum ama kesin Paralel Yapı yapmıştır" diyen ve bu performansı ile hala kendisine bir Bakanlık koltuğu tevdi edilmeyen AK Gencimiz alıyor...

"Paralel yapı yaptı. Neden mi böyle bir şey yaptı? Çok güzel bir soru. Bilmiyorum ama bunu yapan paralel yapıdır." Canım yaa...



FENERBAHÇE YENİLDİ AZİZ YILDIRIM PARALELE BAĞLADI

2) Az önce de belirttiğimiz gibi haberimize ilham veren Aziz Yıldırım var ikinci sırada... Şampiyonluğu Beşiktaş'a, Türkiye Kupasını Galatasaray'a kaptırınca o da bu başarısızlığı bi yerlere bağlaması gerekiyordu. Yıldırım da AKP gibi yapıp meseleyi Paralele bağladı. Ohh mis... Aziz Yıldırım: "2000 yılında Fethullah Gülen'in dua ederek Galatasaray'ı şampiyon yaptığı söyleniyor" (Gerçi 2016'da Fenerbahçe'nin kaybettiği Türkiye kupası ile Galatasaray'ın 2000 yılında kazandığı UEFA kupası arasında nasıl bir ilişki var biz çözemedik...)



GALİP ÖZTÜRK, MUAVİN OLAYINI DA PARALELE BAĞLADI

3) Üçüncü sırada yine güncel bir olay var. Metro Turizm'in bir otobüsünde muavinin bayan yolcuya yaptığı ahlaksız olay var. Metro Turizm yetkilileri olayı doğrulayıp "özür" dilerken, bir gün sonra Metro Turizm'in sahibi olayı "Paralel"e bağlıyor. (Muhtemelen o yöneticilere de fırça atmıştır, neden baştan Paralel" demediniz diye...)
galip.jpg

"HAYIRSEVER REZA"YI TUTUKLAYAN SAVCI DA "PARALEL"MİŞ

4) ABD'de tutuklu bulunan ve Türkiye'deki siyasetçileri rüşvetle nasıl kendine bağladığını anlatan "Hayırsever" Zarrab'ı tutuklayan Savcı Bharara da Havuz Medyasının bir photoshop oyunu ile bir süreliğine "Paralel" olmuştu... Başka bir yerden aldığı ödül, bir photoshop oyunu ile Kimse Yok Mu Derneği tarafından verilmiş gösterilmişti.
46868.jpg

AKP'YE "MUSLUK DARBE PLANI"

5) "Paralel" kelimesinin AKP tarafından yeni yeni piyasa sürüldüğü günlerde, AKP tabanında yer edinmesi için Hizmet Hareketi'nin AKP'yi devirmek için "Musluk Darbe Planı" yaptığı yalanı tedavüle sokulmuştu. O sene İstanbul'da su sorunu vardı. Yani tam bir "ne vereyim abime" olayı...
"Paralel Yapı" mensupları barajları boşaltmak için muslukları 24 saat açık bırakmışmış. Sular boşa aksın ki, barajlardaki sular bir an önce bitsinmiş... Bak bak bak... Ne plan ama.

JET FADIL'A "PARALEL İNEK"LE SUİKAST GİRİŞİMİ

6) "Paralel" kelimesi piyasada geçer akçe olurda şu sıralar dolandırıcılıktan hapiste olan Jet Fadıl durur mu? O dönemde yine parasını alıp vermediği insanlar tarafından hukuki anlamda köşeye sıkışan Fadıl Akgündüz, dönemin Başbakan'ı Erdoğan'a bir mektup yazarak, "Paralel İnek"le kendisine suikast girişimi olduğunu yazıp, "emrinizdeyim" mesajı vermişti.
‘Paralel yapı 2011 seçimlerinden iki gün önce bana suikast trafik kazası düzenledi (11 Haziran 2011’de Aydın Söke’de çarptığı ineği kastediyor). Paralel yapı Maldivler’deki yatırımımıza da müdahale etti. İki bakanımıza ilettim. Hükümetinizin Maldivler nezdinde konuyu gündeme getirmesini bekiyorum.’ 

STAR GAZETESİ ABD BAŞKANI VE 200 SENATÖR'Ü "PARALEL" İLAN ETMİŞTİ

7) "Satın alınanlar herkesin satın alınacağını sanır" diye bir laf vardır ya hani... Ama bu kez o kadar uçturlar ki... Daha dün ABD, CIA bağlantılı dedikleri Hizmet Hareketi ABD Başkanı Obama ve 200 senatörü "Himmet"le kendine bağlamış... Yani Havuz Medyasına göre Obama ve 200 ABD senatörü de "Paralel"


"ALMANYA CUMHURBAŞKANI DA PARALEL"MİŞ

8) Paralele bağlama konusunda hızını alamayan Havuz Medyası, bir dönem Almanya Cumhurbaşkanı'nı da "Paralel", hatta "Almanya İmamı" ilan etmişti. Bakalım filmin sonunda asıl kimi Paralel ilan edecekler?
almanya-imami.jpg

9) TRABZONSPOR "KIRMIZI KARTI" PARALELE BAĞLAMIŞTI

Trabzonspor'un personel ve idari işler koordinatörü olan yönetici Gökhan Saral, Twitter hesabında Galatasaray maçındaki kırmızı kartların futboldaki sözde paralel yapının işi olabileceğini iddia etmişti.
Gökhan Saral, Twitter hesabında, "Türk sporu ve futbolundaki paralelciler deşifre edilebildi mi? Galatasaray maçında Trabzonspor'a yapılanlar, şampiyonluğu çalınmış bir camiayı tahrik ederek sokağa dökmeyi amaçlayan bir yapının işi olamaz mı?" iddiasında bulunmuştu.
Bu Paralel bahanesi iyi oldu. Başarısız olan Futbol yöneticileri sıkıştıkça topu "Paralel"e atıyorlar. Karşı gelirsen nasıl olsan hemen "Paralelci misin" diye şeytanlaştırıyorlar.
salih-002-001.jpg


SARHOŞ SÜRÜCÜ POLİSLERİ PARALEL İLAN ETTİ


10) Urfa'da alkollü yakalanan sürücü polislere "Hepiniz paralelsiniz, burada paralel kumpas var, sizi AK Parti'ye şikayet edeceğim" demişti. Sahi ne oldu o polisler? Birisi Fizan'a birisi Hizan'a sürüldü mü?




KAYNAK: AKTİF HABER
<< Önceki Haber Paralel'e Bağlama Top 10 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER