Dimdik duranlara vefa programı...
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Ekim 25 2020
Paylaş
X Post
Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AKP) hukuksuzlukları yüzünden parçalanan hayatlara dikkati çekmek bu akşam önemli bir program düzenleniyor.
SAMANYOLUHABER- "Parçalanmış Hayatlar, Susturulmuş Türkiye" isimli program 25 Ekim Pazar günü Chicago saatiyle 12:00'de, Londra saati ile 17:00'de, Berlin saati ile 18:00'de ve Türkiye saati ile 20:00'de başlayacak.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) iktidarının Hizmet Hareketi mensuplarına yönelik cadı avında mağdur olanların bizzat kendileri ya da eşleri neler yaşadığını anlatacak.
Programa isimle katılacak: Natali Avazyan, Hüda Kaya, Haluk Savaş'ın eşi Esen Savaş, Gökhan Açıkkollu'nun eşi Tülay Açıkkollu, Melek Çetinkaya, ağır sıklet boks şampiyonu Ünal Arık, gazeteciler Arzu Yıldız, Sevinç Özarslan, Ebubekir Kara ve Müberra Boşçu.
Program Huddled Masses insan hakları kuruluşunun YouTube kanalından yayınlanacak.
"Parçalanmış Hayatlar, Susturulmus Türkiye" programın linki için lütfen
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Trump’tan kritik açıklama: ”İran ile görüşebilirim”2.Yusuf Tekin’den radikal öneri: Eğitimde köklü değişim sinyali üniversiteye başlama yaşı 15 olabilir3.Sır cinayet çözüm bekliyor!4.İBB Davasında Sosyal Medya Soruşturması: Duruşma Görüntüleri Paylaşıldı5.Üç harfli üç market de açıklama yaptı: Tanju Özcan sürecinin ne başlatanı ne de tarafıyız”
6.Meclis’te kritik toplantı: Türkiye’nin güvenliği ve bölgesel gelişmeler masaya yatırıldı7.Hakkari’de uyuşturucu operasyonu: Başkomiser zehir taciri çıktı8.Hasbi olalım hesabi olmayalım...9.Kritik iddia: İran Hürmüz Boğazı’na mayın döşüyor10.Emekliler yeniden iş arıyor: İŞKUR verileri alarm veriyor

SAFVET SENİH

ABDULLAH AYMAZ

NUMAN YILMAZ YİĞİT

ARİF ASALIOĞLU

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER












