'Patlama maçımız'

Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira oyuncularıyla kısa bir toplantı yaptı.

'Patlama maçımız'

Süper Lig’de Torku Konyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira oyuncularıyla kısa bir toplantı yaptı. Toplantının ‘artı’ kısmında ‘savunma ve disiplin’ vurgusu vardı. 

Takımın oynadığı son 5 maçta kalesinde sadece 1 gol gördüğünün altını çizen Portekizli çalıştırıcı, “Defansif açıdan mükemmele yakın bir noktaya ulaştık. İyi defans yapıyoruz, bireysel hatalarımızı en az noktaya indirdik. Bu açıdan kafamdaki yere geldik. Hepinize bu açıdan teşekkür ediyorum” dedi.

COŞKU VE BOL GOL

Ardından ‘eksik parçanın’ altını çizen Pereira, Torku Konyaspor maçının değerine değindi. 

Hem kendisi hem de takımla ilgili sert eleştiriler yapıldığını belirten genç teknik adam, “Geride kalan Galatasaray ve Ajax maçlarında iyi oyunumuzu skora yansıtamayınca performansımızın karşılığını alamadık. Oysa her iki maçı da farklı galip tamamlayabilirdik. Defansı oturttuk ve artık sıra ofansa geldi. Bu açıdan bizi ayağa kaldıracak olan bir patlamaya, bol gollü bir galibiyete ihtiyacımız var. Konyaspor maçı bizim adımıza patlama maçı olabilir. Kendi evimizde coşkulu ve tempolu bir başlangıçla, golü de erken bulursak hem skor hem de moral olarak çok iyi bir noktaya gelebiliriz” ifadelerini kullandı.

<< Önceki Haber 'Patlama maçımız' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER