Patlama yerine karanfil bırakıldı, sosyal hayata devam edin çağrısında bulunuldu


Ankara Ticaret Odası (ATO), Ankara Sanayi Odası (ASO), Ankara Ticaret Borsası (ATB), TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu, TOBB Ankara Genç girişimciler Kurulu ve 26 derneğin oluşturduğu Ankara Sivil Toplum Platformu başkanları, Ankara'da patlama sonucu hayatını kaybedenler için karanfil bıraktı. ATO Başkanı Salih Bezci, "Sokağa, caddeye AVM'lere gidin, alışverişlerinizi yapın, sosyal hayatınızı hiçbir şekilde durdurmayın." dedi.

Ankara Ticaret Odası (ATO), Ankara Sanayi Odası (ASO), Ankara Ticaret Borsası (ATB), TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu, TOBB Ankara Genç girişimciler Kurulu ve 26 derneğin oluşturduğu Ankara Sivil Toplum Platformu başkanları, 13 Mart'ta Kızılay'da gerçekleştirilen hain saldırının meydana geldiği noktaya karanfil bıraktı. Heyet, Kızılay esnafına 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu. Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, açıklamalarda bulundu. Esnafları ziyaret ettiklerini ifade eden Bezci, vatandaşlara şu tavsiyede bulundu: "Sokağa, caddeye AVM'lere gidin, alışverişlerinizi yapın, sosyal hayatınızı hiçbir şekilde durdurmayın. Bu şekilde çalışmalarımız var. Terörün istediği bu, sokağa, caddeye çıkmayın. Normal hayatın devam ettirmeyin. Biz buna inat, bunun lanetliyoruz. İleriki tarihlerde Kızılay esnafı için bir takım önerilerimiz olacak. Burayı tekrar ayağı kaldıracağız."

Kızılay esnafı için çalışma yapacaklarını kaydeden Bezci, yönetim kurullarını toplayacaklarını söyledi. Ortak bir karar neticesinde yapılması gerekenlerin yapılacağına dikkat çeken Bezci, "Geçen Osmanlı Çarşı yandı, ATO olarak oraya yardımda bulunduk. Bu tip durumlarda Ankara esnafı, STK'ların hep birlikte el eleyiz. Hep birlikte Ankara'yı terörle anılmayan bir şehir haline getireceğiz. Ekonomik anlamda her türlü desteği vereceğiz. Ticareti canlandırmak için elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Patlama yerine karanfil bırakıldı, sosyal hayata devam... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER