PAÜ Yüzme Kulübü Yedeks'le isim hakkı sponsorluğu imzaladı


Denizli Pamukkale Üniversitesi(PAÜ) Yüzme Spor Kulübü ile imzalanan sponsorluk anlaşması kapsamında Yedeks Tekstil, PAÜ Yüzme Kulübü'nün isim hakkı sponsorluğunu üstlendi.

PAÜ Spor Merkezi'nde gerçekleşen imza törenine; Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Yargıtay Onursal Başsavcısı Hasan Erbil, Kulüp Başkanı Prof. Dr. Ömer Levent Tuncay, Yedeks Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Seyfi Başer ve yönetim kurulu üyeleri ile kulüp antrenör ve sporcuları katıldı.

Denizli halkı ile PAÜ'nün bütünleştiği alanların başında sporun geldiğini belirten Rektör Bağcı, "Üniversitemiz bilimin yanında Denizli halkıyla bütünleşmesi bizim her zaman önceliğimiz olmuştur. Bugün kulübümüz ile Denizli'nin güzide markasının bütünleşmesine tanıklık ediyoruz. 2020 Olimpiyat hedefi ile çalışan sporcularımıza destek olan Yedeks Tekstil ile isim sponsorluğu anlaşmasını burada imzalıyoruz. Olimpiyat bayrağına sahip tesisimizde hedeflerimizden bir tanesi de olimpiyatlara sporcu yetiştirilmesine destek olmaktır." dedi.

Kulüp Başkanı Prof. Dr. Ömer Levent Tuncay ise "Üç ana branşta faaliyet gösteriyoruz. Bunlar, yüzme, tenis ve sualtı sporları paletli yüzme branşlarıdır. Bizim hedeflerimizden biri her zaman daha iyiye ulaşmak, Denizli ve üniversitemizin adını olimpiyatlarda yarışan bir sporcumuzla duyurmaktır. Fakat bizim tek hedefimiz bu olamaz. En az olimpiyat hedefi kadar önemsediğimiz bir diğer şey ise bilindiği üzere artık çocuklarımız çok fazla sokaklarda oynayamamakta ve bilgisayar başında daha çok vakit harcamaktadırlar. Bu nedenle çocukların hareketliliklerini sağlamak, kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarını sağlamak için onları spora teşvik etmek gerekmektedir." diye konuştu.

Konuşmaların ardından sponsorluk anlaşması imzalandı. CİHAN
<< Önceki Haber PAÜ Yüzme Kulübü Yedeks'le isim hakkı sponsorluğu imzaladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER