Pazar günü ne olacak?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, "İstanbul'a kayyım atanacak mı?" sorusuna, "Buna pazar günü cevap vereceğim." cevabını vermesi "kayyım iması" diye yorumlanmıştı. O sözlere dair İddialar havada uçuşurken Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Yardımcısı Özgür Özel ilginç bir değerlendirmede bulundu.

SHABER3.COM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcı Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında yapacağı açıklamalara dair dikkati çeken ifadeler kullandı.

Soylu'nun sözlerini "gündemin trollenmesi" diye niteleyen Özel, ”Olmayacak bir şey söylüyor. Kayyımı dinlendirerek kendini gündemde tutmaya çalışıyor." dedi. 

"SOYLU, GÜNDEMİ TROLLÜYOR"

Özel, Soylu'nun "Seni pejmürde ederiz!" ifadesiyle de gündeme gelme gayesi güttüğünü belirterek, "Şimdi de 'pazar gününü bekleyin' diyor. Sanki kayyımla ilgili bir şey. Süleyman Soylu siyaseten troldür. AKP, Süleyman Soylu ile siyaset ortamını trollüyor. Yaptığı şey gündemi dağıtmaktır." dedi.

Özel, Soylu'nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikapı'da teşhir edilen binlerce makam arabasından rahatsız olduğu için kamuoyunun dikkatini başka yöne çevirmeye çalıştığını vurguladı. 

"Bilmiyor muyuz; Yenikapı’ya dünya kadar israf aracı diziliyor." diyen Özel, pazar günü teşhir edilen arabalara dair daha ayrıntılı bilgiler verileceğini kaydetti. 

O BİNLERCE ARABA KİMLER TAHSİS EDİLDİ?

Özel, "Pazar günü Ekrem İmamoğlu, o araçların nasıl İstanbullunun cebinden çıktığını, küçücük bir araca bile 100 kilometrede 60 litre benzin yaktırdıklarını. O benzinlerin İstanbullu’nun cebinden nasıl çalındığını. O binlerce arabanın kimlere tahsis edilmiş olduğunu; AKP yöneticilerine, il, ilçe başkanlarına, yandaş derneklere… Bunların konuşulacağını biliyor.” ifadelerini kullandı.
<< Önceki Haber Pazar günü ne olacak? Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER