Pegasus'tan İran kararı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Şubat 24 2020
Koronavirüsün İran'da da yayılması sonrasında Türkiye ile İran arasındaki sınırların kapatılmasıyla birlikte İran'dan Türkiye'ye yapılan uçuşlar da iptal edilmişti. Pegasus'un da İran'a yapılan uçuşları durdurma kararı aldığını açıkladığını ifade edildi.
Pegasus Havayolları, İran'da Koronavirüs'ün etkisini artırması sebebiyle haftanın her günü gerçekleştirdikleri İstanbul Sabiha Gökçen-Tahran ve Tahran-İstanbul Sabiha Gökçen uçuşlarını 11 Mart 2020 tarihine kadar durdurduklarını açıkladı.
Pegasus’tan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"İran’da korona virüsünün etkisinin artması sebebiyle, Pegasus Hava Yolları olarak haftanın her günü icra ettiğimiz İstanbul Sabiha Gökçen-Tahran ve Tahran-İstanbul Sabiha Gökçen uçuşlarımızı 11 Mart 2020 tarihine kadar durdurmuş bulunmaktayız.
Bu tarihe kadar olan uçuşlar için bilet alan misafirlerimiz, değişiklik ve iade işlemlerini flypgs.com internet sitesinden, Pegasus Mobil uygulamasından ve 0850 250 67 02 numaralı çağrı merkezinden gerçekleştirebilmektedir."
Türk Hava Yolları da Koronavirüs nedeniyle İran'a yaptığı bazı seferleri iptal etmiş, Tahran uçuşlarını ise günde iki sefere indirmişti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Apple'da devrim gibi halme!2.Cami cemaati şokta: 'Cuma namazı sonrası domuz etiyle kavurma dağıtıldı' iddiası3.O ülkeden Halep'te Kürtlere yönelik saldırıları kınama!4.ABD'yi karıştıran olay: Minneapolis'te göçmenlik dairesi bir kadını öldürdü5.AKP'liler Hakim gelinlerini dövdü savcılık dosyaya işlem yapmak istemedi!

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







