Peker Erdoğan'ın damadını ifşa etti: Her suçta beraberiz

Sedat Peker, ifşa videolarına bir yenisini daha ekledi. AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın yeğenin kocası Serdar Ekşioğlu ile görüşmesini yayınlayan Peker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Biz hepimiz aileyiz her suçta beraberiz" ifadelerini kullandı. Videoda Serdar Ekşioğlu ile Suriye giden silahlar ve Feyzi İşbaşar'ın karakolda dövülmesiyle ilgili konuşmalar yer aldı.

SHABER3.COM

Gözler pazar sabahı yayınlanacak videoya çevrilmişken, Sedat Peker yeni bir ifşa videosu paylaştı. Peker'in ifşa videosunda yer alan isim ise bu sefer, Tayyip Erdoğan'ın yeğenin kocası Serdar Ekşioğlu oldu. 

Yaptığı ifşanın konusunun Suriye'ye silah ticareti ve karakolda milletvekilinin dövülmesi olduğunu belirten Peker, sosyal medya paylaşımında şunları ifade etti: 

"Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip abinin yeğeninin kocası Lazoil petrol dağıtım şirketinin sahibi serdar ekşi’nin karakolda milletvekilinin dövülme hadisesinin ve Suriye'ye giden askeri malzemelerle ilgili yaptığım telefon görüşmesi.

serdar ekşi ne demiştim... Dik duracağız. Sen benle görüşüp sonrasında aleyhimde yapılan çalışmalara ortaklık ettin. Yaptığın her şeyi biliyorum, görüşeceğiz. Biz hepimiz aileyiz her suçta beraberiz"







































Peker'in telefon görüşmesinde Ekşi'ye SADAT'ı işaret ederek, "Biz 4 TIR yolluyorduk, onlar da 4 TIR veriyorlardı ama onların dağıtımını biz yapmıyorduk. Onlar getiriyorlardı, Suriye'de veriyorlardı başka yerlere... Bunlar silah mı satıyordu? Biz satmıyorduk, sen de vardın ben de vardım" derken, Ekşi'oğlu da "Evet, vardım vardım, birçok operasyonda vardım" şeklinde konuştu. 



<< Önceki Haber Peker Erdoğan'ın damadını ifşa etti: Her suçta beraberiz Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER