Pelikancılara kötü haber: Selman Öğüt kovuldu, Hilal Kaplan sinirlendi

Pelikan grubuna yakın isimlerden Selman Öğüt kovuldu, Pelikancı Hilal Kaplan sinirlendi.

SHABER3.COM

Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde öğretim üyeliği yapan Selman Öğüt’ün üniversite ile ilişkisinin kesildiği ortaya çıktı. Öğüt’ün üniversiteden kovulması birkaç hafta önce gerçekleştiği belirtildi.

‘Pelikan’ grubunun önde gelen isimlerinden olduğu belirtilen elman Söğüt’ün, üniversite ile ilişiğinin kesilmesinden sonra Twitter hesabının biyografi kısmından Medipol Üniversitesi’nin adını da çıkardığı görüldü.
 
Medipol Üniversitesi, Türkiye Eğitim Sağlık ve Araştırma Vakfı (TESA) tarafından kuruldu. Vakfın kurucusu ise Sağlık Bakanı Fahrettin Koca.

Selman Öğüt, 2014 yılından beri Medipol Üniversitesi’nin Hukuk Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak çalışıyordu. Öğüt, Atatürk’ü hedef alan çıkışlarıyla son zamanlarda tartışma oluşturmuştu.

Bu kararın ardından açıklama yapan Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, "Sosyal medyada dalga dalga yayılan kötücüllük rüzgarına bu gece biraz ben de kendimi kaptırabilir miyim? Bir müsaade ederseniz; “akademisyenim diye ortalarda dolaşan, akılsız, küstah ama merkeze yakın akrabaları olan çaylağın” akademiden kopması çok hoşuma gitti. Ferahladım!" yazdı.

Arıboğan'ın bu mesajına yanıt, Pelikancı Hilal Kaplan'dan geldi.

Geçtiğimiz günlerde Covid-19 tedavisi için burnuna tereyağı sürmesiyle gündeme gelen Kaplan, Arıboğan'a, "Merhum babasının aksine Amerikancı tavrıyla bilinen ve terör sevici akademisyenlerle zerre sıkıntısı olmamış kibir budalasına tavsiyem çok sevinmemesidir. Bir de botoxu fazla kaçırmazsa daha da ferahlayabilir belki" sözleriyle yanıt verdi.

<< Önceki Haber Pelikancılara kötü haber: Selman Öğüt kovuldu, Hilal... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER