Pereira: Hedef kupayı kazanmak

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, "Her hoca, her oyuncu için kariyerine kupa eklemek en büyük motivasyondur. Kariyerimizi sonlandırdığımızda CV'mize yazacağımız para değildir, kupadır. Finale kalmak hedef değildir, finale kalıp kupayı kazanmaktır hedef" dedi.

Pereira'dan hain saldırı açıklaması

Video: Arşiv

Antalya'da yarın Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak, Ziraat Türkiye Kupası final maçı öncesi basın toplantısı düzenlendi.

Bir otelde gerçekleştirilen toplantıya ilk katılan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ile takım kaptanı Gökhan Gönül, Türkiye Kupası ile gazetecilere poz verdi. Pereira, yarın akşam finalde tek maç oynayıp kazananın kupayı müzesine götüreceğini söyledi.

Finalin kendileri açısından kupa anlamı taşıdığını anlatan Pereira, "Kupa ile ayrılan taraf olmak istiyoruz. Tarihi rekabet var iki takım arasında. İyi oyunculardan kurulu iki takım var. Bu tarihi rekabet, maçı daha anlamlı kılıyor. Mücadeleci bir karşılaşma olacak. Umarım izleyenler için güzel bir gösteri sunabiliriz ve bu kupayla buradan ayrılırız. Yanımda gördüğümüz kupa yarın ki hedefimiz" dedi.

Pereira, gazetecilerin, takımda sözleşmesi bitecek oyuncuların maç motivasyonu hakkında sorusuna ise şu cevabı verdi: 

"Her hoca, her oyuncu için kariyerine kupa eklemek en büyük motivasyondur. Kariyerimizi sonlandırdığımızda CV'mize yazacağımız para değildir. CV'mize yazılacak kupadır. Finale kalmak hedef değildir, finale kalıp kupayı kazanmaktır hedef."

'KUPAYI KAZANMAYI HEDEFLİYORUZ'

Yarın maçta, iyi oyunculardan kurulu, kadrosuyla kaliteli Galatasaray takımının sahada beklediğini anlatan Pereira, sarı kırmızıların ligi tamamladıkları pozisyondan farklı sahaya çıkacağını dile getirdi.

Final maçını kazanan takımın kupaya ulaşacağına dikkati çeken Pereira, "Mücadeleci karşılaşma, mücadeleci Galatasaray bekliyorum. Takımımdan beklentim bu mücadeleyi sahaya yansıtmaktır. Kupayı kazanmayı hedefliyoruz" dedi.

GÖKHAN GÖNÜL: GALATASARAY'A SAYGI DUYUYORUZ

Gökhan Gönül ise Galatasaray'a saygı duyduklarını, sarı kırmızılılar için kupanın ayrı önem taşıdığını farkında olduklarını söyledi.

İki kulüp arasında yıllardır ezeli rekabet yaşandığını vurgulayan Gökhan Gönül, "Sezon sonuna doğru kaçırdığımız şampiyonluğun ardından, sezona kupayı alıp veda etmek istiyoruz. Ezeli rekabet inşallah yarın sahada da devam eder. Yarın hak edenin kazandığı maç olmasını diliyorum" diye konuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira ile Gökhan Gönül'ün açıklamasının ardından Galatasaray Teknik Direktöru Rieknic ile Selçuk Şahin salona girdi.

Salon girişinde iki teknik direktör ve futbolcular tokalaştı. Daha sonra Pereira, Rikenik, Gökhan ve Selçuk Türkiye Kupası ile gazetecilere poz verdi.

<< Önceki Haber Pereira: Hedef kupayı kazanmak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER