Perinçek: AKP ile PKK bir cinayet ortaklığı kurdu


Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, "AKP ile PKK bir cinayet ortaklığı kurdu, Türkiye'yi bölen bir cinayet ortaklığı. Tepelerinde de ABD. Sizin bozacağınız uğursuz, karanlık bir planla bugün yüzyüzeyiz" dedi.

Perinçek, dün akşam, Türkiye Gençlik Birliği'nin Almanya'nın Köln şehrinde düzenlediği 'Büyük 19 Mayıs Buluşması'nda konuştu. Yeni bir iktidar tasarlandığını belirten Doğu Perinçek, "Okyanus ötelerinden fermanlar buyuruluyor Türkiye'nin tepesine AKP, CHP ve kucaklarında PKK. Böyle bir hükümet tasarısıyla Türkiye karşı karşıya. Türk milletini anayasadan silmeye kalkışanlara karşı ölene kadar savaşmaya var mıyız? Varız. Göreceksiniz bu plan bozguna uğrayacak. Bunlar bir özerklik tasarısı içindeler. İlan ediyorlar. Güneydoğu'da özerklik yapacağız dediler. Ama başaramadılar. Suriye'de yenildiler. Suriye'de Beşar Esad'ı deviremediler ve o Suriye'nin kuzeyindeki o Kürt koridoru dedikleri ikinci İsrail koridorunu açamadılar. Biz Kürdümüze neferliği, piyonluğu, stratejik piyonluğu yakıştırmıyoruz. Kabul etmiyoruz. Reddediyoruz. O koridoru açamadılar ve Türkiye'yi bölme planları bozguna uğramak üzeredir" diye konuştu.

Perinçek, şunları söyledi: "AKP iktidarının saltanatını kesinlikle yıkacağız. 2016 yılını göremeyecekler. Bu süreç, büyük çözümlerin ve kararların süreci. Türkiye Gençlik Birliği gençleri bu millete örnek olacaksınız. Sizin varlığınız bizim umutlarımız. 1930'lardaki gibi üreten bir Türkiye. Üret diyoruz çiftçimize. Üret arkadaş diyoruz küçük ve orta sanayicimize. Üreten ve birleşen Türkiye'yi kuracağız. Size şu sözü veriyoruz. Türkiye yurtdışında yaşayan Türklerimiz için bir kale olacak. Hatırlayın Avrupa'da Naziler Yahudileri ne yaptılar. Şimdi onların ideologları kitaplar yazıyorlar. Avrupa'nın geleceği karanlık diyorlar. Ekonominin geleceği yok diyorlar. Helmut Schmidt'in kitabını hatırlayın. İlk önce Türkleri, Müslümanları evlerine yollayacağız diyorlar. Hatta Türkler ve Müslümanlara karşı Avrupa'da haçlı zihniyetinin hortlayacağını söylüyorlar. Ama değerli arkadaşlar, arkanızda bir Türk milleti var, Türkiye Cumhuriyeti var. Bu, sizin için büyük güvence." CİHAN
<< Önceki Haber Perinçek: AKP ile PKK bir cinayet ortaklığı kurdu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER