Acı haberler peş peşe geliyor!

Van Gürpinar'da şehit sayısı 2'ye yükseldi. Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde el yapımı bombanın patlatılması sonucu şehit olan askerlerin sayısı 3'e yükseldi.

Acı haberler peş peşe geliyor!

Van’da Çatak-Gürpınar-Edremit ilçeleri yol ayrımında güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında bu sabah çıkan çatışmada 1 uzman çavuş şehit oldu, 1 asker yaralandı. Gürpınar, Çatak ve Edremit ilçeleri arasında bulunan bölgede sabaha karşı başlayan çatışmanın ardından bölgede başlatılan hava destekli operasyon devam ederken, destek için giden bir zırhlı aracın kaza yapması sonucu öğleden sonra 1 asker daha şehit oldu. Van Gürpinar'da şehit sayısı 2'ye yükseldi. 

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu şehit olan askerlerin sayısı 3'e yükseldi. Saldırıda ağır yaralanan 1 asker, kaldırıldığı Nusaybin Devlet Hastanesi'nde doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Nusaybin'de bugün şehit olan asker sayısı 3'e yükselirken, yaralı askerlerin tedavileri sürüyor.

Şehit Uzman Çavuş Kara'nın acı haberi Ankara'daki ailesine ulaştı

VAN'da Çatak-Gürpınar-Edremit ilçeleri yol ayrımında güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında bu sabah çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Özgür Kara'nın Ankara'da yaşayan ailesine acı haber ulaştı. Van'da çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Kara'nın Ankara'nın Keçiören İlçesi'nde oturan ailesine acı haber, sağlık ekipleri eşliğinde askeri yetkililer tarafından verildi. Şehit haberi üzerine Kara ailesinin oturduğu apartmana Türk bayrakları asıldı. Apartman önüne Keçiören Belediyesi tarafından taziye çadırı kuruldu. Şehit Uzman Çavuş Kara'nın babası Sadık Kara, çadırda taziyeleri kabul etti. Özgür Kara'nın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Şehit Uzman Çavuş Özgür Kara'nın cenazesinin, yarın cuma namazı sonrası Kocatepe Camii'nden kaldırılmasının beklendiği belirtildi.

Nusaybin'de şehit olan Astsubay Yıldırım 2 çocuk babasıydı
MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin el yapımı patlayıcıyı uzaktan kumandayla infilak ettirmeleri sonucu şehit olan askerlerden Astsubay Üstçavuş Erhan Yıldırım'ın ailesine acı haber ulaştı.

Kayseri 1'inci Komando Tugayı'ndan geçici görevle Mardin Nusaybin'e giden evli ve 2 çocuk babası Astsubay Üstçavuş Erhan Yıldırım'ın şehit olduğu haberini alan Kayseri'de birliğindeki silah arkadaşlarını büyük üzüntü yaşadı. Köşk Kışlası'ndaki lojmanda acı haberi alan şehidin eşi, Ankara'daki ailesinin yanına gitmek üzere Kayseri'den yola çıktı. Şehit Astsubay Üstçavuş Erhan Yıldırım'ın aslen Erzurumlu olan ailesinin Ankara'da oturduğu belirtildi.

Çocuğunun doğumunu göremeden şehit oldu

Van'ın Gürpınar İlçesi'nde, zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan jandarma uzman çavuş Özer Salik'in acı haberi Adıyaman'ın Gölbaşı'ndaki yakınlarını yasa boğdu. 2 çocuk babası şehit uzman çavuşun eşinin 8 aylık hamile olduğu ve doğumunu göremediği ortaya çıktı.

Terör örgütü PKK'lılara yönelik operasyona katılan uzman çavuş Özer Salik'in içinde bulunduğu zırhlı araç kaza yaptı.

Kazada, uzman çavuş Özer Salik şehit oldu. Salik'in şehit olduğu haberi akşam saatlerinde Gölbaşı Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ve askeri yetkililer tarafından Gölbaşı'nın Aktoprak Köyü'nde yaşayan 8 aylık hamile eşi Emine, çocukları 8 yaşındaki Efe ve 3 yaşındaki Nisanur ile babası Metin ve annesi Elif Salik'e verildi.

Şehadet haberini alan uzman çavuş Özer Salik'in gözyaşına boğulan yakınlarından bazıları fenalaştı. Fenalaşan şehit yakınlarına sağlık ekipleri tarafından ambulansta müdahale edildi. 

Bir ay sonra doğacak çocuğunu göremeden şehit olan uzman çavuş Özer Salik'in ailesinin yaşadığı eve Türk bayrakları asılırken, haberi alan köy sakinleri de Salik ailesine taziyelerini iletmeye başladı.

Şehit uzman çavuş Özer Salik'in cenazesi akşam saatlerinde kente getirilecek ve yarın düzenlenecek törenle toprağa verilecek.

Şehidin annesi fenalık geçirdi

Nusaybin'in Yenişehir Mahallesi'nde teröristlerin önceden tuzakladığı el yapımı patlayıcıyı askeri aracın geçişi sırasında patlatması sonucu ağır yaralanıp hastaneye kaldırılanlardan şehit olan 3 askerden biri olan uzman çavuş Hasan Basri Tek'in acı haberi Afyonkarahisar'ın Bolvadin İlçesi'nde oturan anne Zehra Tek'e verildi.

Şevki Mahallesi Kışla Caddesi'ndeki evine gelen Bolvadin Kaymakamı Ayhan Akpay ile askeri yetkililerden acı haberi alan anne Zehra Tek, fenalık geçirdi.

Eşi İhsan Tek'i 10 yıl önce kaybettikten sonra 4 çocuğunu güç koşullarda yetiştiren Zehra Tek'in evine komşuları ve akrabaları akın etti. Evin önüne iki ambulans gönderilirken, rahatsızlanan şehit yakınlarına 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti. Bolvadin Belediyesi'nin taziye çadırı kurduğu şehit evi ve sokağı Türk bayraklarıyla donatıldı.

Bekar olduğu belirtilen şehit Tek'in 2'si erkek 3 kardeşi olduğu ve en son 7 ay önce annesini ziyarete geldiği belirtildi. 2 yıldır Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görevli olan şehit Hasan Basri Tek, Afyonkarahisar'ın son 10 ayda 9'uncu, Bolvadin'in ise 2'nci şehidi oldu.

Geçici görevle gelmişti

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Hasan Kahraman'ın Kütahya'daki baba evi yasa boğuldu.

Nusaybin'de şehit olan evli ve bir çocuk babası Uzman Çavuş Hasan Kahraman'ın acı haberi, Kütahya'nın Evliya Çelebi Mahallesi Yulaf Sokak'ta oturan baba ocağına ulaştı. Askeri yetkililer, 3 çocuk babası inşaat ustası olan Beytullah Kahraman ile annesi Seviye Kahraman'a akşam saatlerinde oğullarının şehit olduğu haberini sağlık ekipleri eşliğinde verdi. Karaman çifti gözyaşlarına boğulurken, şehidin tek katlı baba ocağına dev Türk Bayrağı asıldı. Şehidin kardeşleri Rıdvan Kahraman ile Sercan Kahraman da eve geldiklerinde ağabeylerinin şehit olduğunu öğrendi.

Yakınları, Uzman Çavuş Hasan Kahraman'ın eşi Büşra ve 7 aylık oğlu Gökalp ile birlikte Kayseri'de oturduklarını, Hasan Kahraman'ın geçici görevle gittiği Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde şehit düştüğünü söyledi. Kahraman'ın yarın Kütahya'da toprağa verileceği belirtildi.

<< Önceki Haber Acı haberler peş peşe geliyor! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER