Peugeot'tan değişik tasarım: Travelleri İ-Lab


Yakın bir süre sonra başlayacak olan Cenevre Otomobil Fuarı'nda Peugeot'ın farklı tasarımıyla göz kamaştıran Traveller konseptinin en yeni üyesi Traveller i-Lab'de tanıtılacak.

Lansman rengi olarak bakır rengi tercih edilen Traveller i-Lab, VIP yolcu taşıma amacı ile yapılmış. Yolcu kısmı Cam tavanla donatılan aracın yan camları ise karartılmış. Yolcu kapısına için ilk olarak C-Max'in bagaj açılışında gördüğümüz teknoloji olan ayağınızı bagajın altında sallayarak bagajı açabildiğiniz teknoloji uyarlanmış. Yolcu kapısını açmak için sadece ayağınızı kapının altında bir kez sallamanız yeterli oluyor. Dışardan bakılınca sıradan gibi gözüken aracın içi tarafında ise teknoloji ile iç içe alışıla gelmişin dışında bir tasarım kendini gösteriyor. Masa şeklinde bir ekran ve tavandaki led bilgi bölümü ilk dikkat çeken kısımlardan. Samsung ortaklığında tasarlanan bu tablet tam 32¨ boyutunda ve tamamı dokunmatik.

Ferah bir iç mekânı olan araç, özel deri döşemesi ve cam tavanı ile sunuluyor. Ayrıca araçta özel bir ses sistemi de mevcut. 32¨ tablet istenirse ekran 4'e bölünerek kişiye özel tablet pc olarak kullanılabilmekte. Peugeot'ın tasarımıyla göz kamaştıran bu VIP aracı Cenevre'deki tanıtımdan sonra Haziran ayında Avrupa pazarında satışa sunulması bekleniyor

CİHAN
<< Önceki Haber Peugeot'tan değişik tasarım: Travelleri İ-Lab Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER