Pfizer’ın CEO’su Covid pozitif olduğunu duyurdu

İlaç üreticisi Pfizer’in CEO’su Albert Bourla, Covid-19 için testinin pozitif olduğunu, hastalığı hafif semptomlarla geçirdiğini duyurdu.

SHABER3.COM

Koronavirüs aşısı üreticilerinden Pfizer’in CEO’su Albert Bourla, Covid-19 için testinin pozitif olduğunu, hastalığı hafif semptomlarla geçirdiğini duyurdu.
diken.com.tr'de yer alan habere göre ilaç üreticisi Pfizer’in CEO’su Albert Bourla, Covid-19 için testinin pozitif olduğunu, hastalığı hafif semptomlarla geçirdiğini duyurdu.

Twitter’daki kişisel hesabından yaptığı açıklamada “Dört doz Pfizer-BioNTech aşısı yaptırdığım için şükrediyorum” diyen Bourla, izolasyonda olduğunu ve Paxlovid tedavisine başladığını yazdı.

Paxlovid Pfeizer’in koronavirüse karşı geliştirdiği, ABD Gıda ve İlaç Kurumu’nun (FDA) kullanımına koşullu olarak izin verdiği ilaç.

Albert Bourla paylaşımın devamında, ‘Dünyanın corona virüsüyle savaşma çabalarında çok ilerlediğini, bu nedenle hızla iyileşeceğinden emin olduğunu’ yazarak, “Aşı ve tedavileri geliştirmek için çalışan meslektaşlarıma müteşekkirim” dedi.
<< Önceki Haber Pfizer’ın CEO’su Covid pozitif olduğunu duyurdu Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER