Pınar Mahallesi kapalı semt pazarı temeli atıldı

Pınar Mahallesi kapalı semt pazarı temeli atıldı

Seyhan Belediyesi tarafından yaptırılacak Pınar Mahallesi kapalı semt pazarının temeli törenle atıldı.

Başkan Zeydan Karalar, Pınar Mahallesi'nde beraberinde Başkan yardımcıları, daire müdürleri, mahalle muhtarı Saniye Çelik ve yüzlerce vatandaşın katılımı ile kapalı semt pazarının temelini attı. Pınar Mahallesi Muhtarı Saniye Çelik, yıllardır semt pazarının kurulması için çalıştıklarını ancak muvaffak olamadıklarını söyledi. Muhtar Çelik, "Çok şükür ki Sayın Başkanımız sesimizi duydu, kısa sürede semt pazarının yereni tespit etti ve şimdi de temelini atıyoruz." dedi.

Seçim öncesi verdikleri tüm sözleri yerine getireceklerini kaydeden Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise "Ancak aldığımız bu kararlar bürokrasiye takılıyor, bu semt pazarımızın temel atma töreni daha önce yapılacaktı, ancak ihalenin iptal edilmesi gecikmeye neden oldu. Bürokrasinin paslanmış çarklarını çatur, çutur döndürüyoruz. Bizim hızımıza kimse yetişemez, bize ayak uyduramayanlarla asla çalışmayız." diye konuştu.

Bu yıl içinde mahalleye yeni bir park ve kreş yapacakları müjdesini veren Karalar, "Ben halkın arasında olmayı seviyorum. Belediyede makamda oturmak beni daraltıyor, halk günlerini mahallelere giderek yapıyorum. 4 adet kreş yapacağız, bu yıl içinde ikisini açmayı planlıyoruz; biri Pınar Mahallesinde, ikincisi ise Yeşilyurt Mahallesinde olacak. Çalışan hanım kardeşlerimizin çocukları burada evlerindeki gibi bakılacak ve fiyatı ise çok ucuz olacak." açıklamasında bulundu.

Hizmetin bununla da sınırlı olmadığını ifade eden Başkan Karalar, yüzme havuzu yapacaklarını ve çocukların havuzdan ücretsiz yararlanacaklarını sözlerine ekledi. CİHAN
<< Önceki Haber Pınar Mahallesi kapalı semt pazarı temeli atıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER