Pişkinliğin böylesi!

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, yeni yasama yılı basın toplantısınını "Ne diyordu Çetin Altan enseyi karartmak yok. Daha iyiye daha güzele gideceğiz" sözleriyle başlattı.

A.Altan böyle demişti: Türkiye gibi bir ülkede özgürlük diyorsanız ölümü ve hapsi...

İsmail Kahraman, toplantıyı Ahmet ve Mehmet Altan'ın babası Çetin Altan'ın sözüyle başlattı

TBMM Başkanı İsmail Kahraman yeni yasamı yılı değerlendirme toplantısını, gazeteci- yazar Çetin Altan’ın sözleriyle başlattı. Kahraman, “Ne diyordu Çetin Altan enseyi karartmak yok. Daha iyiye daha güzele gideceğiz” sözleriyle açarak sürpriz yaptı.  Ancak, Çetin Altan için bir anma sözü kullanmadı. 

Çetin Altan'ın iki oğlu Mehmet ve Ahmet Altan da geçen hafta tutuklanmıştı.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 26.Dönem 1.Yasama yılı Değerlendirme Toplantısı'nda yaptığı konuşmada "Seçimler zamanında yapılmalı, ikide bir "erken seçim yapılsın" denmemeli" dedi. 

BYLOCK KULLANAN MİLLETVEKİLLERİ

Kahraman, 15 Temmuz darbe girişiminin siyasi ayağına operasyon yapılmasına ve Bylock programını kullanan milletvekillerinin anımsatılması üzerine "Bütün bu çalışmaların sonucunda ortaya çıkan tabloya rağmen devam edenleri toplum bir tarafa itecektir. Siyaset kurumları, askeriye, yargı, eğitim buna dahildir. Bütün işlemler muhakkak adaletle yapılacaktır" dedi.

80 AKP'li vekilin ByLock kullandığı iddia edilmişti.


<< Önceki Haber Pişkinliğin böylesi! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER