Piyasalar hareketlendi: Dolar yükselişe geçti
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Temmuz 19 2016
Paylaş
X Post
Dolar bir çok kurumda görevden alma kararları sonrası yükselişini sürdürerek 3.03 seviyesinin üzerini gördü

Darbe girişimi ve ardından TCMB'nin faiz indirimi ile baskı altındaki dolar/TL, Yüksek Öğretim Kurulu'nun (YÖK) tüm devlet ve vakıf üniversitesi dekanlarının istifa etmesini istediği açıklamasının ardından kayıplarını arttırdı.
Dolar/TL 3 seviyesinin üzerini test ederken borsa kayıplarını artırarak eksiye geçti.
Darbe girişimi öncesi 2.90'ın altına işlem gören dolar/TL hafta sonu illikit işlemlerde 3.0514 seviyesine kadar yükseldikten sonra bu sabah güne 2.98 civarında başlamıştı.
Kur gün içinde yükselişini sürdürerek 3.0190'ı test ettikten sonra saat 17.49'da 3.0310 seviyesinde işlem gördü.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Konfor alanınız ne kadar geniş?2.'Sözcü' küçülüyor: 50 kişi işten çıkarıldı3.Faturalar yüzde 104 artabilir: AKP vatandaşa 2027 model tuzak kuruyor4.Z kuşağı bu sefer Almanya'da sokağa çıktı5.İki oğlu da tutuklanan annenin feryadı: İki cihanda iki elim yakanızda olacak
6.FBI: Binance soygununun arkasında Kuzey Kore var7.İdamdan sağ kurtulan mahkûm konuştu: O geceden beri acı çekiyorum8.Borsa İstanbul'da fon depremi: Genel müdür gözaltında, vekil müdür belli oldu9.Galatasaray kriz büyüyor: Metin Öztürk’ün ardından Abdullah Kavukcu da ayrıldı10.Son ankette hangi parti ne kadar oy alıyor?

















