Piyasalarda tansiyon yükseldi
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Temmuz 23 2015
Güne 2.9572 seviyesinde başlayan Euro/TL 3,0010'a kadar yükseldi. Borsa da ise kayıplar yüzde 1'i aştı. Dolar/TL 2,73'e kadar yaklaştı.

Siyaset kanadından gelen erken seçim açıklamaları, Türk varlıklarına olumsuz bir fiyatlama getirdi. Dolar/TL 2,73'e yaklaşırken, BIST 100 endeksi yüzde 1.1 geriledi. Euro 3 liranın üzerine çıktı.
Suruç'ta meydana gelen patlamanın ardından dün PKK tarafından iki polisin öldürülmesi ve yaşanan protestolarda çıkan olaylar, önümüzdeki günlerde de gerginliğin devam edebileceği endişesi ile piyasaları baskı altına alıyor. Öte yandan CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın AK Parti'nin hükümet kurmak istemediğini belirterek, 'Koalisyon görüşmeleri tiyatrodan ibaret. Kasımda seçim var' sözleri piyasayı alevlendirdi.
TL değer kaybetmeye devam ediyor. Dolarla birlikte Euro da yükselişe geçti ve 3 liranın üzerine çıktı.
BORSADA KAYIPLAR YÜZDE 1'İ AŞTI
Güne 2.9572 seviyesinde başlayan Euro/TL 3,0010'a kadar yükseldi. Euro/TL en son 6 Temmuz'da 3 liranın üzerini gömüştü.
Dolar ise 2.72'nin üzerinde işlem görüyor. Borsada ise kayıplar yüzde 1'i aştı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Karaca ve Baransu cephesinden Cemal Enginyurt'a çifte yalanlama2.İHA krizinde bilinmeyen detaylar gün yüzüne çıkıyor!3.Başsavcılıktan Sadettin Saran'ın ikinci testi hakkında açıklama4.Yerlikaya'dan saatler sonra açıklama: 3 polis şehit oldu, 6 IŞİD'li öldürüldü5.Bizi karıştırmayın! Almanya 'teknik yetersizilk' gerekçesiyle kara kutuyu incelemeyi reddetti!
6.Fatih Altaylı hakkında tahliye kararı7.Yandaş basında 'yandaşlık' kavgası: Cem Küçük, Hande Fırat'ı 15 Temmuz'la hedef aldı8.Yargıtay'dan Narin Güran kararı!9.İktidara tepkiler çığ gibi: 'Ülke terörist kampına dönüştü, iktidar muhaliflerin peşinde'10.Türkiye'yi sarsan IŞİD operasyonu: 5 savcı görevlendirildi, 5 gözaltı var

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Karaca ve Baransu cephesinden Cemal Enginyurt'a çi...

İHA krizinde bilinmeyen detaylar gün yüzüne çıkıyo...

Başsavcılıktan Sadettin Saran'ın ikinci testi hakk...

Yerlikaya'dan saatler sonra açıklama: 3 polis şehi...

Bizi karıştırmayın! Almanya 'teknik yetersizilk' g...


