PKK'ya silah temin eden gruba operasyon: 8 gözaltı

PKK'ya silah temin eden gruba operasyon: 8 gözaltı

Şanlıurfa Jandarma Komutanlığı ekipleri, PKK/PYD'ye gönderileceği belirtilen silahları ele geçirmek üzere operasyon düzenledi. Operasyonda 8 PKK sempatizanı gözaltına alındı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri istihbari çalışma sonucunda Akçakale ilçesi Cevher Mahallesi'nde ikamet eden İ.T., Ö.T. ile Suruç ilçesi Aşağıoylum Mahallesi'nde ikamet eden S.G., K.G., Ö.G., ile M.G. isimli şahısların, PKK/PYD Bölücü Terör Örgütü mensuplarına ulaştırmak üzere silah bulundurduklarına dair bilgi elde edilmesi üzerine, 3 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Düzenlenen operasyonda 4 Kalaşnikof Piyade Tüfeği, 4 tabanca, 4 Kalaşnikof şarjörü, bir pompalı tüfek, 213 Kaleşnikof Tüfeğine ait fişek, 5 tabanca şarjörü, 75 tabanca fişeği ele geçirildi.

Akçakale ilçesinde İ.T ile Ö.T'nin bulundukları eve yapılan operasyon sırasında, silah satın almaya geldikleri değerlendirilen A.A. ile R.A isimli şahıslar ile Suruç ilçesinde yapılan operasyonda; S.G., K.G., Ö.G., ile M.G. isimli şahıslar gözaltına alındı.

CİHAN
<< Önceki Haber PKK'ya silah temin eden gruba operasyon: 8 gözaltı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER