PKK'lı teröristler 2 askeri kaçırdı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cumartesi, Ekim 3 2015
Paylaş
X Post
Tunceli'de 2 erin, yol kesen PKK'lı teröristler tarafından kaçırıldığı öğrenildi.

Tunceli-Erzincan karayolunu Alacık Köyü yakınlarında dün kesen bir grup PKK'lı terörist araçları durdurup içindekilere kimlik kontrolü yaptı.
Acemi birliklerindeki eğitimlerini tamamlayan ve Erzincan ile Ağrı'daki birliklerine Tunceli üzerinden otobüsle giden erler Osmaniye nüfusuna kayıtlı A.K. ile Şanlıurfa nüfusuna M.A., teröristler tarafından otobüsten indirilerek dağlık almana götürüldü.
Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinde 2 askerin kaçırılmasıyla ilgili yapılan açıklamada, "Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerce Tunceli-Pülümür karayolu trafiğe kapatılarak sivil otobüsle dağıtım oldukları birliklerine seyahat eden iki er kaçırılmıştır" denildi.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.BM korkutan virüs ile ilgili beklenen açıklamayı yaptı2.İngiltere'de hükümet krizi yaşanıyor3.İmamoğlu: 'Türkiye’nin beka sorunu hâline gelen Adalet Bakanı’na dair Cumhurbaşkanı’nı ve Bahçeli’yi uyarıyorum'4.Mehmet Türkmen beraat etti! Halkı yanılttığı öne sürülerek tutuklanmıştı5.'Lüks Terzi' kavgası büyüyor: AKP’de kim, kimi, ne ile suçladı?
6.Çakarlı araç krizi yandaş medyayı karıştırdı: Emin Pazarcı'ya 3 ay zorunlu izin7.Hürmüz krizi mürekkebi vurdu: Atıştırmalık devi 'siyah-beyaz' pakete döndü8.Akaryakıt stokları tükeniyor: ABD’nin acil petrol rezervi Türkiye'ye geliyor9.Özgür Özel’den yeni Akın Gürlek iddiaları: Gülibrahimoğlu araç tahsis etmiş10.TÜİK: Geniş ailelerin %27,1’i yoksul, haneler küçülüyor

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ARİF ASALIOĞLU

ABDULLAH AYMAZ

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER

BM korkutan virüs ile ilgili beklenen açıklamayı y...

İngiltere'de hükümet krizi yaşanıyor

İmamoğlu: 'Türkiye’nin beka sorunu hâline gelen Ad...

Mehmet Türkmen beraat etti! Halkı yanılttığı öne s...

'Lüks Terzi' kavgası büyüyor: AKP’de kim, kimi, ne...






