PKK'lı teröristler otobüsü böyle yaktı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cuma, Kasım 20 2015
Paylaş
X Post
Adana'da PKK'lı teröristler içinde yolcu olan belediye otobüsüne pompalı tüfeklerle ateş açıp daha sonra da molotof atarak yaktı. Dehşet anları araç içi kamerası tarafından görüntülendi.

Adana'da yasadışı gösteriler sırasında market yağmalayıp, Büyükşehir Belediyesi'ne ait halk otobüsünü yaktığı iddiasıyla 7 terörist gözaltına alındı.
Merkez Seyhan İlçesi'nin Dikili Şehitlik Caddesi'nde 12 Kasım'da toplanan PKK'lı teröristler, Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'ndeki sokağa çıkma yasağını protesto etmek için gösteri yaptı. Şehitlik Caddesi'ni trafiğe kapatan grup terörist, PKK lehine sloganlar atarak, bir marketi yağmaladıktan sonra ateşe verdi. Teröristler, bu sırada bölgeden geçen Büyükşehir Belediyesi'ne ait halk otobüsüne de molotofkokteyli attı. Alev alan belediye otobüsündeki yolcular tahliye edilirken, araç kullanılamaz hale geldi. TOMA ve zırhlı araçlarla göstericilere müdahale eden polis, grupları gaz fişekleri ve tazyikli su ile dağıttı.
Gösterilere katılan terör örgütü yandaşlarını yakalamak için çalışma başlatan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İlhan T., Cihan B., Hakim B., Abdulkadir Ö., Mahir S., Kerem T. ile Suriyeli Rezan Ş.'yı yakaladı. Zanlılar, sorgularının ardından terör örgütü üyeliği, yasadışı gösterilere katılmak, kamu malına zarar vermek suçlarından adliyeye sevk edildi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.38 gündür eylemdeler: Gazilere polis müdahalesi, İYİ Partili Türkoğlu hastanelik oldu2.TCMB faiz indirdi mi? İşte uzmanından tespitler!3.‘Çerçeve yasa’ için kritik toplantı: Takip ve Değerlendirme Kurulu göreve başladı4.YENİ Parti’den üye sayısı açıklaması: “400 bini geçtik, rekor seviyedeyiz”5.Yargıtay Daire Başkanı Yaman emekliye ayrıldı: “Güzel binalar yaptık, adaleti getiremedik”
6.Ne değişti? Onur Yiğit göreve iade edildi7.Esad'ın suçlarını meşrulaştıran başmüftüsü Ahmed Hassun müebbet hapse çarptırıldı8.Tarihi keşif: Selçuklu'nun Hz. Muhammed (S.A.V) sevgisi gün yüzüne çıktı9.İşte Aziz İhsan Aktaş yargılamasının bilançosu!10.Haber alamıyorlardı: Meryem Kuytul, 'Annemi Diyarbakır’da, babamı Erzurum’da bulduk' dedi

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

38 gündür eylemdeler: Gazilere polis müdahalesi, İ...

TCMB faiz indirdi mi? İşte uzmanından tespitler!

‘Çerçeve yasa’ için kritik toplantı: Takip ve Değe...

YENİ Parti’den üye sayısı açıklaması: “400 bini ge...

Yargıtay Daire Başkanı Yaman emekliye ayrıldı: “Gü...


