Emniyet müdürlüğüne hain saldırı
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Cuma, Temmuz 31 2015
Paylaş
X Post
Adana'nın Pozantı ilçesinde Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan silahlı saldırıda 2 polis şehit oldu. Çıkan çatışmada 2 terörist de ölü ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, saat 02.35'te 8 kişilik PKK'lı grup, Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına saldırdı. Polislerin de karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada polis memurları İsa İpek ile Serdar Kazar şehit oldu. Emniyet binasının arkasından içeriye girmeye çalışan 2 terörist öldürüldü. Diğer teröristler ise kaçtı.
Pozantı'ya Adana merkezden özel harekatçılar başta olmak üzere çok sayıda polis ve asker, takviye olarak gönderildi. Olay sonrası İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek de Pozantı'ya gelerek bilgi aldı. İlçeye gelen CHP Adana Milletvekili Zülfükar İnönü Tümer, "Emniyetimizin ve milletimizin başı sağolsun" dedi.
Pozantı'ya gelen şehitlerin yakınları emniyet müdürlüğü önünde gözyaşlarına boğuldu.
SON KURŞUNLARINA KADAR ASLANLAR GİBİ ÇATIŞTILAR'Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gece saldıran PKK'lıların şehit ettiği polis memurları 32 yaşındaki İsa İpek ile 29 yaşındaki Serdar Kazar'ın teröristlerle silahlarındaki son kurşunları bitinceye kadar çatıştığı oraya çıktı.
Olay yeri inceleme ekibinin belirlemeleri ve olay sırasında görevde olan diğer polislerin anlatımına göre, şehit polislerden Serdar Kazar, giriş merdivenlerinde arkadaşlarıyla silahlarındaki son kurşun bitinceye kadar teröristlere karşılık verdi.
Önünde uzun MP-5 otomatik silahlı nöbetçi bulunan Emniyet Müdürlüğü'ne, aydınlatmanın zayıf olduğu arka bahçeden gelen teröristleri, müracaatta bulunan polisler İsa İpek ve Serdar Kazar, binaya sokmadı. Çatışmada İsa İpek ilk ateşle şehit olurken, ağır yaralanan Serdar Kazar, çatışmaktan vazgeçmeyerek teröristlerin binaya girmesine engel oldu.
VÜCUDUNU EL BOMBASINA SİPER ETTİ
Şehit polis Serdar Kazar, son nefesini vermeden kapıya kadar ulaşan yaralı teröristin el bombasının pimini çekmeye çalıştığını fark etti. Tabancasındaki kurşunu biten kahraman polis Serdar Kazar, bu kez, bedenini siper etti, merdivenlerden son bir hamle ile teröristin üzerine atladı. PKK'lının p
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.AİHM’den Ankara’ya tarihi OHAL soruları2.Yeşilçam bir çınarını daha kaybetti! Kadir İnanır hayatını kaybetti!3.Mansur Yavaş’tan parti değiştiren başkanlara tepki: Seçmenlere hesabını verirler4.İşte Selahattin Demirtaş'ın son hali! Eşi paylaştı5.Çifte depremin ardından Venezuela'da can kaybı artıyor
6.Böcek ailesi davası sonuçlandı: İlaçlama firması sahiplerine 18’er yıl hapis7.‘Yeni parti’ sorusuna İmamoğlu’ndan net mesaj: “Ya bir yol buluruz, ya bir yol yaparız”8.AİHM’den Ankara’ya tarihi OHAL soruları: KHK ihraçları ve ByLock delilleri hukuki mi?9.Altının yönü nereye? İşte detaylar!10.Piknikten dönen teyzeler terör örgütü iddiası ile tutuklandı

ERTUĞRUL İNCEKUL

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

CUMA KARAMAN

ABDULLAH AYMAZ

NUMAN YILMAZ YİĞİT
ÇOK OKUNAN HABERLER

AİHM’den Ankara’ya tarihi OHAL soruları

Yeşilçam bir çınarını daha kaybetti! Kadir İnanır ...

Mansur Yavaş’tan parti değiştiren başkanlara tepki...

İşte Selahattin Demirtaş'ın son hali! Eşi paylaştı

Çifte depremin ardından Venezuela'da can kaybı art...







