Plajlar bölgesinin trafik sorunu için komisyon kuruldu

Plajlar bölgesinin trafik sorunu için komisyon kuruldu

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde plajlar mevkiinde yaz aylarında yaşanan trafik ve yaya sorununu çözüm bulmak amacıyla Kaymakamlık oluruyla komisyon kuruldu. Komisyon üyelerinin yaptıkları incelemenin ardından raporu Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'a ve Kaymakam Nazım Madenoğlu'na iletecekleri öğrenildi.

Ereğli'de, Alaplı Ereğli arasındaki karayolunun duble yol çalışmasının tamamlanmasıyla plajlar mevkiinde yaz aylarında yaşanan trafik ve yaya problemleri Kaymakamlık makamınca oluşturulan komisyonun masasına yatırıldı. Zonguldak Bölge Trafik, Jandarma, Mal Müdürlüğü ve belediye ekiplerinden oluşan komisyon, sabah saatlerinde belediye ve diğer plaj bölgelerinde incelemede bulundu. Komisyon çalışmaları hakkında açıklamada bulunan Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek, plajlar bölgesinde yaya ve araç trafiği ile ilgili komisyonun hazırladığı raporun Kaymakamlığa ve belediye başkanlığına teslim edileceğini söyledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Cöbek açıklamasında, "Plaj çalışmalarının önümüzde ki sezona hazırlık yapmak amacıyla otopark sorununu çözmeye çalışıyoruz. Şu anda çözüm yolları araştırılıyor. Jandarma ve bölge trafik ekiplerimiz üst geçit olması yönünde fikir beyan ettiler. Gerek karayolları gerekse de bölge müdürlüğü nezdinde şimdi başkan beye ve kaymakamlığa komisyon raporumuzu ileteceğiz. Girişimlerde bulunacağız" dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Plajlar bölgesinin trafik sorunu için komisyon kuruldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER