Podolski antrenmana çıkmadı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Şubat 9 2016
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası’nda deplasmanda oynayacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda Mustafa Denizli yönetiminde yapılan antrenman, ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı.
Daha sonra küçük oyunlarla sonuçlandırma çalışması yapılan antrenmanın ana bölümünde 60 metrelik alanda baskıya dayalı bir çift kale maç gerçekleştirildi.
Toplam 60 dakika süren antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.
Ağır gribal enfeksiyon geçiren ve Akhisar Belediyespor maçı kadrosunda yer almayacak olan Lukas Podolski’nin bugünkü antrenmanda dinlendirilmesine karar verildi.
Sinan Gümüş’ün tedavisine devam edildi.
Hamit Altıntop, sahada takımdan ayrı özel bir çalışma gerçekleştirdi.
Sarı kırmızılı takım, yarın akşam saat 18.45’te Manisa 19 Mayıs Stadı’nda başlayacak olan Akhisar Belediyespor karşılaşması için bugün saat 15.30’da Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla İzmir’e hareket ederek mücadele öncesinde kampa girecek.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Nefret operasyonu: 81 kişi gözaltına alındı2.Flash Haber... Cumhurbaşkanı başdanışmanı yolsuzluk iddiasıyla istifa etti3.Eski Adalet Bakanı, başka bir ülkeden 'siyasi mülteci' statüsü aldı4.Yandaş gazeteciden Hadise'ye 'İran' ayarı5.Boydak ailesinden Elif Boydak Bozdağ da cezaevine konuldu
6.Kasım Garipoğlu'nun şoförü itirafçı oldu: Elinde 25 kişilik ünlü listesi var7.İşte gerçekler! Avrupa, Rusya'nın Oreşnik füzelerine ne kadar hazır!8.Hakime öyle dimdik sordu: “Rüşvet mi aldınız?”9.Commerzbank’tan 3 aylık dolar tahmini10.550'den fazla can kaybı, 11 bine yakın gözaltı... İran'da durum ağırlaşıyor

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ

TÜRKMEN TERZİ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







